Mila Kunis Mengubah Rumah Kanak-Kanaknya untuk Mengejutkan Orangtuanya

Mila Kunis baru-baru ini mengejutkan ibu bapanya dengan hadiah manisnya. Dengan bantuan suaminya, Ashton Kutcher, yang Moms buruk bintang secara rahsia mengubahsuai kondominium Los Angeles yang telah mereka tinggal selama 20 tahun yang lalu.

“Ia kelihatan seperti Naib Presiden Miami kira-kira tahun 1994, “Kunis menerangkan dalam treler untuk episod Houzz saya yang mendokumenkan reno rahasia. “Saya dibesarkan di sebuah bandar yang sangat kecil di Ukraine, dan ketika saya berumur sembilan tahun keluarga saya berpindah ke kondominium yang ibu bapa saya masih hidup.”

Mila Kunis Surprises Her Parents with a Condo Renovation EMBED 1
Courtesy Houzz

Kondominium itu, walaupun berfungsi, amat memerlukan facelift.

“Saya mahu memberi ibu bapa saya sesuatu yang istimewa kerana semua yang mereka lakukan untuk adik saya dan saya, tetapi saya tahu saya tidak dapat melakukannya sendiri,” kata Kunis dalam satu kenyataan.

Mila Kunis Surprises Her Parents with a Condo Renovation EMBED 2
Courtesy Houzz

Kunis, bersama-sama dengan pereka berasaskan L.A, mengubah kondo yang dibahagi-bahagikan ke dalam ruang yang terang, terang keluarga mereka yang bertumbuh dapat menikmati.

Mila Kunis Surprises Her Parents with a Condo Renovation EMBED 3
Courtesy Houzz

“Saya sangat mengandung, jadi terima kasih tuhan untuk Houzz,” kata 33 tahun dalam klip itu. Kunis dan Kutcher (yang menghasilkan episod) mengalu-alukan anak kedua mereka, pada bulan Disember-ketika pameran itu sedang syuting. Episod menunjukkan pasangan itu melancarkan lengan baju mereka dan mengambil bahagian dalam pengubahsuaian. Pada satu ketika, seorang wanita yang sangat hamil mengayuh sledgehammer ke dinding.

BERKAITAN: Ashton Kutcher & Mila Kunis Membuat 700+ Hari Sekolah Tinggi dengan Lawatan Surprise

Dalam episod sebelumnya Houzz saya, Jenna Fischer diam-diam mengubahsuai rumah kakaknya, mewujudkan ruang terbuka, ringan, dan mesra keluarga. Dua lagi episod akan debut pada bulan-bulan akan datang. Setiap episod mendokumenkan tokoh masyarakat yang terkenal kerana mereka mengejutkan ahli keluarga rapat yang membuat perbezaan dalam kehidupan mereka dengan hadiah pengubahsuaian. Klik di sini untuk menonton episod Kunis sepenuhnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 40 =

map