Miles Teller Membuka Tentang Acara Yang Menukar Hidupnya dan Gaya Pribadi Bro-Centrinya

Tiada apa-apa seperti berus dengan kematian untuk meletakkan kehidupan ke dalam perspektif. Itu sebahagian daripada perjalanan Miles Teller telah diambil. Mungkin ia menggariskan keunikan jenama komiknya yang unik; mungkin ia dilengkapi dengan bravado seksi seorang lelaki muda yang menentang beberapa kemungkinan. Tidak peduli bagaimana anda berputar, kehebatan lengan kunci pelakon yang rendah itu memegang perhatian kami, yang betul-betul kenapa dia dipaparkan dalam edisi Ogos InStyle (di gerai berita sekarang). Teller, lelaki terkemuka dalam rom-com yang akan datang Dua malam berdiri, di pawagam Ogos 22, terlibat dalam kemalangan kereta yang hampir mengambil nyawanya. “Hidup yang benar-benar meletakkan perkara dalam konteks, saya telah tahu bahawa anda tidak pernah tahu apa yang sedang berlaku pada masa yang tertentu,” katanya. “Dan saya pasti tidak menumpukan kepada perkara-perkara kecil, kecil.”

Pelakon berusia 27 tahun baru-baru ini telah dilemparkan dalam biopik tinju dan berusaha untuk melakukan beberapa kekangan ketika datang kepada tabiat kesihatannya. “Saya melakukan latihan litar yang sengit enam hari seminggu, dan saya benar-benar perlu menonton apa yang saya makan, tidak mudah,” katanya mengeluh. Tetapi bintang terbit itu diketahui kerana tidak bersembunyi dari kerja keras: Dia berlatih keras untuk peranannya sebagai pemain drum jazz di Sundance tahun ini. Whiplash, bahawa dia berdarah tangannya. (“Jazz drumming adalah bentuk perkusi tertinggi,” katanya.)

Miles Teller
Beau Grealy

Rejimen senaman yang sengit juga telah mengubah Teller biasanya budak lelaki (dia memainkan seorang pelajar sekolah tinggi dalam drama tahun lalu yang terkenal The Spectacular Now, bertentangan dengan Shailene Woodley) menjadi pelakon yang lebih matang. Dari sudut tertentu dalam cahaya ini, parut-parut kecil di muka dan dagunya dapat dilihat, bukti kecelakaan kereta yang hampir membunuhnya pada tahun 2007. Teller sedikit tidak sempurna, tetapi kelihatannya semua orang baik-baik saja. Malah, dia perbankan. “Jenis model lelaki, lelaki-lelaki Abercrombie & Fitch yang memimpin dalam filem adalah sesuatu yang baru-baru ini, mereka tidak bertahan,” kata Teller. “Lelaki yang secara tradisinya memainkan peranan dalam komedi romantis bukan Bill Murray, Steve Martin, Chevy Chase, Tom Hanks-tetapi mereka adalah pelakon yang hebat, Bill Murray, lelaki itu. “

Apabila ia datang kepada gaya, pilihan pelakonnya cukup berpusat. Dia mencatat kemeja-pura kemeja dan henley tees sebagai barang-barangnya, tetapi memilih pakaian Prada klasik ketika dia ingin memanjakan permainannya. “Saya tidak benar-benar peduli terhadap apa-apa perkara itu, saya sentiasa berbuat baik untuk saya sendiri,” saham Teller. “Tetapi ejen saya pernah memberitahu saya bahawa jika saya mahu memimpin, saya perlu mengambil lebih banyak waktu pada waktu pagi: ‘Adakah rambut anda, memakai baju yang sesuai dengan sedikit lebih baik, dan pergi ke gym sedikit lebih.’ Saya suka, ‘Ini semua tentang bertindak, lelaki.’ Dia seperti, ‘Ini adalah Hollywood.’ Dia betul.”

Untuk kisah lengkap mengenai Miles Teller, pilih isu bulan Ogos InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

Semak juga InStyle ‘lihat kembali pada 20 orang lelaki yang paling bergaya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 78

map