Miley Cyrus Boleh Lulus untuk Model Swimsuit di Bikini Putih Sporty ini

Lupakan Malibu: Miley Cyrus telah berdagang dalam cintanya California untuk pantai yang berbeza, memilih untuk menghabiskan masa yang berkualiti dengan tunangan Liam Hemsworth sementara Down Under. Dia memulakan hari itu dengan penutup bunga merah jambu dan potongan denim, tetapi bintang pop kemudiannya bertukar menjadi bikini Tee Ink putih yang bergaya (kedai yang sama gaya di sini) yang memberikan peringatan betapa hebatnya Cyrus atletik.

Foto itu kelihatan seperti sesuatu daripada Baywatch, atau adegan dari salah satu video muzik idilisnya. Lihat?

Miley Cyrus
Media-Mod / Splash News

Minggu lepas, Cyrus dan Hemsworth menikmati cuaca panas musim panas Australia. Dia memakai cutoff denim dengan bra dan aksesori sepadan. Kemudian, dia mengambil ke Instagram untuk mengharapkan Hemsworth hari jadi 28 yang gembira dengan kolaj di Instagram dan mesej manis ini: “Hari jadi yang paling bahagia kepada sahabat saya yang terbaik di seluruh planet!”

Saudara lelaki Hemsworth, Chris Hemsworth juga baru-baru ini membuka kakak ipar masa depannya, dan apa yang dia sayangi kepadanya. “Saya selalu mengharapkan dia mengadakan persembahan, tali pinggang beberapa lagu keluar, tetapi dia tidak pernah melakukannya,” kata Hemsworth. “Saya bersikeras secara konsisten, ‘Bilakah prestasi akan datang?’ Tetapi tidak, dia sangat seronok. “

Jadi apa yang akan datang untuk Cyrus? Dia dijangka menyertai Elton John di panggung di Grammys 2018, di mana dia akan menerima Anugerah Merit Presiden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 + = 31

map