Miley Cyrus dan Liam Hemsworth Ring di Tahun Baru Dengan Kiss Sweet

Miley Cyrus dan Liam Hemsworth kelihatan lebih cintakan berbanding sebelum ini! Pasangan muda itu menghidupkan semula cinta mereka tahun ini, dan ia kelihatan seperti tahun 2017 menjadi tahun yang baik untuk mereka.

Penyanyi berusia 24 tahun dan tunangan pelakon berusia 26 tahun itu menyambut tahun baru bersama-sama, dan sepertinya mereka mempunyai malam yang ajaib. Kedua-duanya memecahkan pertunangan pertama mereka pada 2013, tetapi mereka kembali bersama tahun ini dan mengesahkan bahawa mereka terlibat sekali lagi. Sekarang, mereka akan menjadi kuat pada 2017, berkongsi ciuman Malam Tahun Baru manis di Instagram (lihat di atas).

Cyrus juga tidak dapat membantah sedikit tentang “dude” dan seberapa baik dia melihat pesta itu. Dia menghantar satu lagi Instagram dari Hemsworth, yang memakai baju hitam ke bawah dengan kolar yang muncul, diselipkan ke seluar emas. Dia menggoyangkan tandatangannya, dan Cyrus menggali, menulis, “Maaf, dude saya HOT.”

Maaf. Dude saya HOT.

Foto yang disiarkan oleh Miley Cyrus (@mileycyrus) pada

BERKAITAN: Miley Cyrus dan Liam Hemsworth Menyebarkan Kebahagiaan di Lawatan Kanak-kanak Surprise

Sebaik sahaja dia berjaya membual tentang kisahnya, Cyrus juga menyebarkan kasih sayang Tahun Baru kepada keluarganya dan rakan-rakannya. Dia memaparkan beberapa gambar lain dirinya memberikan ciuman NYE, termasuk satu kepada ibunya dan yang lain kepada manekin berkilat.

@uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Foto yang disiarkan oleh Miley Cyrus (@mileycyrus) pada

NY ciuman

Foto yang disiarkan oleh Miley Cyrus (@mileycyrus) pada

VIDEO: Petikan Besar Miley Cyrus

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 + = 21

map