Miley Cyrus kelihatan lebih cantik berbanding dengan Bob Chin

Dari warna unicorn ke topknots yang aneh, kami telah melihat hampir setiap melihat pada Miley Cyrus. Tetapi bintang yang bergaya berjaya mengejutkan kami dengan rambutnya dengan menyiarkan gambar di Instagram sendiri dengan bob yang licin.

“Diisi kebahagiaan dan kegembiraan! Terus menjadi tuan kuiz kegemaran kami !!!!” dia menulis dalam kapsyen. Di dalam gambar (di bawah), Cyrus memakai helai panjang dagu rampingnya di bahagian yang sama seperti yang dilakukannya dengan Alimi Ballard, yang menggambarkan Quizmaster Albert di TV Sabrina, Penyihir Remaja pada tahun 90an.

 Miley Cyrus' Long Hair
Instagram / MileyCyrus

Di antara dreadlock pinggang dan kerja pewarna yang berwarna-warni, pixie berambut perang menjadi “gaya rambut tandatangan penyanyi” We Can not Stop “(dia pertama kali menggegarkannya pada tahun 2012). Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, Cyrus kerap memakai tali pinggangnya yang semakin meningkat ditarik ke arah updo, jadi gaya bob baru ini adalah nafas udara segar.

BERKAITAN: Lihat Setiap Satu Tunggal daripada Kedai Crazy Miley Cyrus dari 2015 VMAs

Tetapi ini bukan pertama kalinya anak lelaki berusia 23 tahun menunjukkan helai lebih lama: Awal bulan ini Cyrus memakai rambutnya di gelombang tolled untuk acara oleh SATU dan (RED) organisasi pada Hari AIDS Sedunia (di bawah).

 Miley Cyrus' Long Hair
Dave Kotinsky / Getty Images

Ini pasti gaya yang boleh kita lihat pada bintang! Lihat semua perubahan rambut selebriti dari 2015 di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map