Miley Cyrus Mempunyai Mesej Hari Lahir Terbuka untuk Liam Hemsworth

Kedua-duanya boleh membuat orang yang paling sinis percaya kepada cinta! Hari ini adalah ulang tahun ke-28 Liam Hemsworth, dan rakannya yang lama dalam jenayah, Miley Cyrus, mempunyai mesej super manis untuk anak lelaki yang lahir.

Hemsworth dan Cyrus mula bertarikh pada tahun 2009, ketika bertemu di set Lagu terakhir. Walaupun mereka mempunyai beberapa patung kasar selama sembilan tahun yang lalu, pasangan itu nampaknya lebih kuat dari sebelumnya-mereka gembira terlibat dan, semoga merancang perkahwinan!

Untuk menghormati ulang tahun ke-28 beliau, penyanyi “Malibu” menyiarkan koleksi gambar comel di Instagram, dihiasi dengan banyak pelekat hari jadi. Gambar-gambar itu mempunyai ciri-ciri dia dan Hemsworth-mereka satu pasangan tampan!

Di bawah kolaj itu, dia menulis, “Hari jadi paling bahagia kepada sahabat saya yang terbaik di seluruh planet! Saya [suka] anda!”

Hari lahir paling bahagia kepada kawan saya yang terbaik di seluruh planet! Saya ❤️ u!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Miley Cyrus (@mileycyrus) pada

Cyrus dan Hemsworth kini menghabiskan sedikit masa Down Under, melawat ibu bapanya di Queensland, Australia. Semalam, mereka dilihat berpegangan tangan kerana mereka meninggalkan tempat makan tengah hari, kelihatan sangat cinta, kami mungkin menambah!

Semasa makan tengah hari dengan klan Hemsworth, anak lelaki hari jadi itu dirawat dengan kek yang agak tidak konvensional. The Permainan kelaparan Pelakon berkongsi gambar lucu pizza yang dipenuhi sayur-sayuran yang menampilkan lilin ulang tahun! Dia menulis di bawah gambar bahawa ia adalah “hari jadi yang sempurna … tolak jari ibu saya yang berbulu diggin dalam pizza saya.”

Hari Lahir yang sempurna … tolak jari-jari ayah saya yang berbulu diggin dalam pizza saya. Terima kasih kerana bday ingin semua orang.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Liam Hemsworth (@liamswsworth) pada

Sepertinya Hemsworth mempunyai hari jadi yang penuh dengan keluarga, makanan yang baik, dan banyak cinta-apa lagi yang anda boleh meminta?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 79

map