Miley Cyrus Tidak Maaf Mengenai Tembak Photo Topless Dia Adakah pada 15 Tahun

Maaf, tetapi Miley Cyrus tidak menyesal mengenai foto yang diambilnya 10 tahun yang lalu.

Penyanyi, kini berusia 25 tahun, mengembara kembali dengan masa bersama peminat pada hari Ahad ketika dia menulis tweet halaman depan terbitan 2008 The New York Post dengan garis penutup “Miley’s Shame.”

Artikel berkenaan a Vanity Fair pemotretan di mana bintang Disney berusia 15 tahun itu kelihatan telanjang di bawah selimut yang menutup dada. Selepas banyak berkata bahawa gambar itu tidak sesuai seksual remaja itu, Cyrus mengeluarkan permintaan maaf, memberitahu peminatnya, “Saya mengambil bahagian dalam pemotretan yang sepatutnya menjadi ‘artistik’ dan sekarang, melihat gambar-gambar dan membaca cerita, saya berasa begitu malu. Saya tidak pernah bermaksud untuk apa-apa perkara ini berlaku dan saya memohon maaf kepada peminat saya yang saya peduli dengan sangat mendalam. “

Tetapi ketika skandal mencapai ulang tahun sepuluh tahun pada hujung minggu, Cyrus dengan berani membatalkan permintaan maafnya. “Saya TIDAK SANGAT,” dia tweet, “F-k ANDA # 10YearsAgo.”

Memperluas kejadian semasa penampilan Jimmy Kimmel Live! pada petang Selasa, Cyrus menjelaskan bahawa dia mungkin diberitahu untuk mengeluarkan permintaan maaf oleh seorang anggota pasukannya. “Saya pasti ada yang memberitahu saya,” katanya. “Tetapi anda tahu apa yang saya tidak buat apa kata orang kepada saya lagi kerana idea itu disedut Jadi mereka mahu tahu mengapa saya datang ke rancangan TV tanpa baju, menyalahkan mereka.”

Dia menambah bahawa “banyak perkara telah berubah,” sejak pemotretan berlaku. “Sesuatu yang benar-benar saya fikir adalah pasti, sesetengah orang menganggap saya melakukan sesuatu yang salah di mata mereka,” katanya, “tetapi saya fikir ia benar-benar salah bagi seseorang untuk meletakkan seseorang di atas bahawa ini adalah ‘rasa malu saya’ harus malu sendiri. “

“Itu bukan perkara yang baik untuk memberitahu seseorang, bahawa mereka harus malu terhadap diri mereka,” Cyrus meneruskan. “Selain Donald Trump dan Kanye.” 

Sudah tentu, ini tidak kali pertama bintang kanak-kanak telah dikritik kerana kematangan pemotretan. Chanel baru-baru ini dibebaskan kerana memaparkan baju Kaidu Gerber, 16, dalam kempen beg tangan mereka yang baru. Dan siapa yang boleh melupakan O.G. kontroversi pemodelan bawah umur, Brooke Shields yang mencadangkan 1981 Calvin Klein komersial?

BERKAITAN: Miley Cyrus membandingkannya Hannah Montana Tahun ke tahun Toddlers & Tiaras

Cyrus tidak malu tentang kesakitan emosi yang ditimbulkan oleh bintang awalnya, pergi sejauh membandingkan hari-hari Disney ke Kanak-kanak dan Tiaras. “Saya menandakan bahawa melakukan beberapa kerosakan yang melampau dalam jiwa saya sebagai orang dewasa,” katanya mengenai tahun-tahun yang dibelanjakannya melayang antara watak-watak Miley dan Hannah Montana.

2018 Vanity Fair Oscar Party
Axelle / Bauer-Griffin / Getty Images

Bahawa dikatakan, nampaknya pemotretan Miley yang kontroversial bukanlah penyesalan zaman kanak-kanaknya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map