Miley Cyrus Tidak Memakai Pakaian Ini Kasual dalam Selamanya

Kami minta maaf, tetapi Miley lama tidak boleh masuk ke telefon sekarang. Mengapa? Sebab gayanya telah berubah sepenuhnya.

Anda masih tidak dapat melupakan penampilan Miley Cyrus yang hampir bogel dalam video “Wrecking Ball” itu. Atau sepanjang masa dia memakai sesuatu yang agak provokatif di atas permaidani merah atau panggung.

Tetapi pada hari Khamis di New York, bintang pop 24 tahun itu difoto memakai pakaian kasual yang agak standard yang entah bagaimana kelihatan terlalu segar baginya. Untuk pertunjukan, bintang itu bertukar kepada seluar jeans bergaya Nouveau Le Mix jeans $ 450; frame-store.com) dengan sweatshirt yang dipotong dan dipotong dan sepatu platform seperti Converse (kedai sepasang serupa di sini). Dia juga membawa beg kulit hitam dan memamerkan pancaran berambut perang super berombak.

miley cyrus
North Woods / Splash News

Miley dalam sweatshirt? Anda mendapat hak itu. Dengan pelepasan album terbarunya, Lebih muda sekarang, penyanyi itu telah menggunakan pendekatan yang tidak jelas untuk muziknya tetapi juga kepada fesyennya, memilih untuk membuat kenyataan yang lebih besar dan kurang. Minggu ini, dia mengambil alih Malam Jimmy Fallon, yang muncul malam demi malam dalam pembunuh, reka bentuk berkilauan.

Tonton dia melakukan “Week Without You” di sini:

Kami menyukai Miley baru ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 48

map