Milo Ventimiglia Tidak Mempunyai Idea Dia Tidak Boleh Dipercayai Seketika Sehingga Kami Memberitahu Dia

Sejujurnya, saya tidak pernah tahu siapa Milo Ventimiglia sehingga saya melihatnya di beberapa treler untuk musim pertama Inilah kita-tanpa baju. ‘Damn!’ Saya fikir. ‘Siapa yang sangat berbulu dengan janggut sebelah Mandy Moore?’

Ternyata pelakon berusia 40 tahun itu, pertama sekali, 40, tidak, seperti, pertengahan hingga akhir tahun dua puluhan. Dan sebelum gilirannya Inilah kita, yang pulih untuk musim kedua malam ini pada 9 p.m. ET pada NBC, dia membintangi Gilmore Girl (dalam kalangan yang lain). Beliau juga baru-baru ini bekerjasama dengan Timex untuk meraikan koleksi Fall 2017 jenama jam tangan, dan lelaki, adakah lelaki itu tahu cara memakai jam tangan.

Kami terperangkap dengan pelakon di dalam pratonton koleksi, di mana dia masuk ke acara yang memakai tuxedo Kanada. Daripada bertanya kepadanya apa yang diharapkan pada rancangan memukul Emmy malam ini, saya tidak dapat membantu tetapi bertanya apa yang ada di fikiran saya:

“Adakah anda sedar orang berfikir anda jadi panas pada ‘Ini Adakah Kami?’ “Pada masa itu, dia ketawa dan menawarkan tindak balas yang lemah lembut dan rendah hati. “Adakah saya sedar? Saya tidak menyedarinya. Itulah yang sangat baik, “katanya.

BERKAITAN: Suami TV Mandy Moore Milo Ventimiglia Bercakap Mengenai Fiancénya

“Tetapi mereka perlu tahu bahawa mereka membuat solek pada saya, mereka meletakkan pakaian saya pada saya, mereka melakukan rambut saya, dan itu semua imej,” Ventimiglia meneruskan, sedikit malu.

VIDEO YANG TERKAIT: “Ini Kami” Bintang Justin Hartley Menguasai Gerakan Paling Romantik sepanjang Masa

 

Mengenai bagaimana dia mengekalkan badannya yang tenteranya, ia mudah: “Saya cuba dan tetap tetap di gym, lebih aktif sebagai manusia. Kadang-kadang saya memilih untuk berjalan tangga bukan menggunakan eskalator. “

Di sana anda memilikinya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map