Miranda Kerr Adalah Jurulatih Bola Sepak Paling Seksi Anda Akan Lihat Super Bowl ini

Miranda Kerr mempunyai perkara supermodel seksi, tetapi kempen iklan terbarunya meminta beliau memainkan peranan yang sangat berbeza: jurulatih bola sepak pee wee. Dalam iklan Buick baru untuk Super Bowl (di atas), Kerr memainkan jurulatih yang akan berubah menjadi supermodel dan bintang-bintang bersama NFL quarterback Cam Newton.

Walaupun dia dikenali sebagai model sekarang, dia mempunyai satu pengalaman di padang bola sepak sebagai seorang kanak-kanak yang berasa seperti dia berada di set filem. “Saya bermain permainan ini di Australia, ia dipanggil sepak bola sentuh, saya ingat ketika saya berlari dengan bola, akan mendapatkan gol, dan ketika saya berlari untuk meletakkan bola untuk mendapatkan gol, kasut saya terbang, “katanya InStyle.

“Ia merasakan seperti filem kerana ia merasakan seperti segala-galanya adalah gerakan yang perlahan, saya membuatnya, saya membuat sentuhan, ia adalah lucu bahawa kasut saya terpaksa dikeluarkan dalam masa yang sama.”

Miranda Kerr Commercial Lead
Diberkati oleh Buick

Tetapi pada masa kini, Kerr selamat di luar. Tahun ini, dia akan menjadi penternak untuk New England Patriots dari rumah, dikelilingi oleh makanan yang baik. “Saya akan memasak dan menghiburkan dengan sekumpulan kawan-kawan, jadi itu akan menjadi menyeronokkan. Saya berfikir tentang membuat slider daging lembu dan mungkin nachos dan guacamole,” katanya..

BERKAITAN: 7 Times Gisele Bündchen Adakah Cheerleader Terbesar Tom Brady Musim Ini

Anak lelaki berusia 6 tahun Flynn pasti akan menonton juga. “Ini mungkin akan menjadi permainan pertama yang dia faham,” katanya. “Dia tidak semestinya bersedia bermain bola sepak, tapi saya pasti dia akan menghargainya.”

Miranda Kerr Commercial 1
Diberkati oleh Buick

Kerr, untuk satu, menghargai peluang untuk membintangi salah satu tempat TV yang dijangkakan tahun ini. “Melakukan komersil ini adalah sesuatu yang istimewa kerana semua orang menonton permainan supaya semua orang menonton iklan dan iklan itu diketahui di seluruh dunia, jadi ia benar-benar hebat untuk menjadi sebahagian daripada itu,” katanya dalam klip di belakang layar , di mana dia menari dengan pemain Carolina Panthers Newton.

Miranda Kerr Commercial 2
Diberkati oleh Buick

VIDEO: Di belakang Adegan-adegan di Commercial Super Bowl Buick

 

Bersedia untuk permainan besar tidak pernah kelihatan begitu seronok.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map