Miranda Kerr Shines dalam Kempen Baru Swarovski

Aussie babe Miranda Kerr kembali sebagai wajah Swarovski, kali ini untuk kempen kejatuhan jenama / musim sejuk 2014. Ditembak oleh jurugambar Steven Meisel, kempen ini memberi tumpuan kepada trend menonjol dari koleksi baru, termasuk logam campuran. Kerr muncul dalam imej yang memakai kalung Bound dan bangle (di atas), yang dengan lancar menggabungkan emas, perak, meningkat emas.

Model bekas Victoria Secret juga berfungsi sebagai muse. “Miranda adalah pilihan yang jelas bagi Swarovski. Dia mewakili idea wanita yang sangat kontemporer, yang menggambarkan jenama dengan sempurna,” kata Nathalie Colin, pengarah kreatif Swarovski.

“Saya suka fleksibiliti yang Swarovski dimasukkan ke dalam koleksinya,” kata Kerr. “Potongan-potongannya selalu selangkah dengan masa-masa, bergaya tetapi tidak kekal, jadi anda boleh memakainya dari pagi hingga petang, dengan gaya kasual dan formal.”

Sekiranya anda mahu mencontohi rupa Kerr yang sempurna dari imej di atas, anda tidak perlu menunggu lama. Kalung dan gelang Bound akan disediakan pada 28 Julai, dan gelang boleh didapati sekarang di swarovski.com.

Lihat video cantik di sebalik video dari pemotretan di bawah, dan lihat lihat Kerr yang terbaik di galeri kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 39

map