Miss Piggy pada Pereka Fesyen Kegemarannya-dan Permintaan untuk Lin-Manuel Miranda

Apabila ia datang kepada watak-watak TV ikonik dahulu, beberapa orang berpegang teguh pada pop budaya pantheon agak serta Miss Piggy. Yang lucu, lantang, dan kadang-kadang huru-hara Muppet, yang terkenal dengan tingkah laku diva dan kecenderungannya untuk label pereka akan membangkitkan rasa nostalgia setiap kali namanya diucapkan-dan, walaupun di bangun The Muppet Show, legenda hidup. Projek terbarunya ialah The Phantom of the Opera, penyesuaian buku penuh boneka novel Gaston Leroux dari Perancis oleh penulis dan penulis drama Erik Forrest Jackson, keluar hari ini dari Penguin Workshop. Miss Piggy bintang sebagai Christine dan bergabung dengan bekas teman lelaki Kermit (Raoul), Uncle Deadly (hantu), dan lain-lain dalam kisah legenda, yang diilhamkan oleh peristiwa kehidupan sebenar di rumah opera Palais Garnier di Paris. 

Di sini, lebih banyak lagi daripada Miss Piggy mengenai pembebasan baru, pereka kegemarannya, dan bekerja dengan bekas. 

Apa yang menarik minat anda terhadap Phantom of the Opera?

Almari pakaian yang hebat. Set mulia. Gerombolan penyokong sandaran. Kehebatan semata-mata dan overat theatricality of opera. Ia adalah persekitaran yang sempurna untuk moi! Plus, dalam Phantom of the Opera, orang lain memakai topeng, jadi saya tidak perlu risau tentang mencetuskan solek saya. Oh, dan itu cerita gangbuster juga.

Adakah anda mempunyai lagu kegemaran dari soundtrack itu?

Saya suka menyanyi “Habanera From Carmen.” Ia bukan sahaja mempamerkan suara nyanyian moi yang luar biasa, tetapi saya dapat menggunakan castanets, yang sangat menyeronokkan. (Anda perlu mencubanya.) Saya juga suka “Ride of the Valkeries” -not menyanyi, tetapi muzik masuk yang hebat, itulah sebabnya saya menggunakannya ketika saya masuk ke bilik untuk temuduga ini.

BERKAITAN: Perintah Gaya 5 Miss Piggy Swears By

Cik Piggy Phantom of the Opera 2
Diberkati oleh Penguin Random House

Apa yang kamu pakai untuk teater itu?

Apabila saya pergi ke teater sebagai ahli penonton, saya tidak mahu mengalih perhatian penonton dari apa yang berlaku di atas pentas … tetapi terus terang, saya tidak dapat menolongnya. Mereka mahu melihat moi! Oleh itu, selaras dengan tema teater, setiap kali saya pergi ke teater saya melakukan pelbagai perubahan pakaian. Sebagai contoh, saya akan memakai Marc Jacobs untuk penyingkiran, Vivienne Westwood untuk Akta I, Zac Posen untuk persidangan, Miu Miu untuk Akta II, dan Jeremy Laing, Greta Constantine, Amanda Lew Key, dan Brian Atwood kerana melengkapkan, panggilan tirai , dan lawatan di belakang pentas. Ia meletihkan, tetapi itu adalah permintaan selebriti, n’est-ce pas?

BERKAITAN: Lihat 10 Pewter Terbaik Miss Piggy Pernah Makan Makan Hati, Kermit!

Cik Piggy Phantom of the Opera 5
Diberkati oleh Penguin Random House

Apa yang ingin disatukan dengan Kermit pada projek ini?

Kermit? Oh ya, katak. Kami sentiasa baik ketika kami bekerjasama. Tetapi sekarang saya telah berpindah, saya perlu mengingatkan dia bahawa masa lampau sudah berlalu … dan masa depan yang ada di dalam limousin, dan dia sedang menunggu saya untuk makan malam.

Siapakah yang menghancurkan teater muzik anda?

Lin-Manuel Miranda, tentu saja … tetapi hanya selepas dia benar-benar yakin moi itu Hamilton tidak semacam penghinaan borok. Dia comel, dan ketat, dia akan menulis sebuah muzik baru untuk moi. Sekarang, saya tidak bebas untuk memberitahu anda lebih banyak, tetapi sebaik sahaja saya memberitahu Lin mengenainya, anda akan menjadi yang pertama mengetahui.

VIDEO: Miss Piggy Saham Rahsia Gayanya

Wawancara ini telah diedit dan dipelbagaikan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 3

map