Model 69 Tahun Yang Sedang Ini Adalah Wajah Baru CoverGirl

Pada hari yang lain, CoverGirl yang luar biasa untuk menyertai keluarga jenama wajah terkenal.

Pada tumit Issa Rae dan Ayesha Curry yang dinobatkan sebagai jurucakap CoverGirl, pagi ini, model Maye Musk telah diumumkan sebagai duta jenama terbaru mereka. Maye telah menjadi model selama beberapa dekad, dan pada 69, anda masih boleh menangkap dia bekerja di landasan hari ini. Beliau mempunyai dua sarjana Sains dalam pemakanan dan dietetik, dan anda mungkin biasa dengan anak lelaki Elon, CEO SpaceX, pengasas, dan genius keseluruhan.

“Dengan memakai solek sebagai sebahagian daripada pekerjaan saya sebagai model, seseorang mungkin berfikir saya akan bosan dengannya, tetapi saya benar-benar menyukainya. Saya mempunyai manfaat bekerja dengan banyak artis yang hebat sepanjang tahun ini, dan ia Satu proses yang menarik: anda mula sebagai kanvas kosong, dan kemudian transformasi berlaku, tetapi selalu ada sekeping yang sangat nyata dan jujur ​​saya di sana, juga, “kata Musk. “Saya fikir itu satu perkara yang membuatkan saya bekerja di industri ini selama ini, minat saya terhadap perwakilan diri. Ini sebahagian besar peranan saya sebagai pakar pemakanan, juga membantu orang berasa gembira, sihat, dan yakin kerana mereka. “

VIDEO: 5 Fakta Menarik Mengenai Elon Musk

BERKAITAN: Hidangan Mentega Maye pada Apa Yang Anaknya Semasa Dia Catwalked

Industri fesyen dan kecantikan terus memandu ke rumah bahawa usia hanya angka. Musk berada dalam syarikat yang baik, dengan bintang-bintang seperti Jessica Lange dan Charlotte Rampling mengetuai kempen untuk Marc Jacobs dan NARS, dan tahun lalu, Lauren Hutton berjalan landasan untuk Bottega Veneta.

“Maye adalah penegasan kuasa dan kepentingan dan kepelbagaian dan keterangkuman dalam dunia kecantikan,” tambah CoverGirl SVP Ukonwa Ojo. “Dia tidak boleh dihalang, dan bersama-sama, kita baru bermula.”

 

Musk akan menjadi bintang kempen untuk CoverGirl + Olay Simply Ageless Collection, yang meliputi CoverGirl + Olay Hanya Ageless Anti-Aging Primer Foundation ($ 13; walmart.com), 3-in-1 Yayasan Cair ($ 12; target.com) , dan Yayasan Penindasan Kedutan Segera Hanya Ageless ($ 13; jet.com). Anda boleh menyemak komersial pertama Musk yang menampilkan Yayasan Hanya Ageless yang dikasihi di atas.

Formula ini dikenali dengan lancar untuk menyentuh, mudah digabungkan, dan merupakan pekerja keajaiban untuk nada kulit malam dan secara semula jadi meliputi ketidaksempurnaan yang dirasakan. Bahagian terbaik? Ia berdering dalam kurang daripada $ 15. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 27

map