Model Maye Musk, 69, Mempunyai Kunci Penuaan Anggun

Musuh Maye mempunyai momen-dan dia mengembara setiap minit. Hanya 18 jam selepas anaknya, pengasas Tesla Elon Musk, melancarkan roket Falcon Heavy yang menggerunkan ke langit, model berusia 69 tahun dan ibu tiga duduk di studio foto di kejiranan Greenpoint Brooklyn, memakai mewah jubah mandi sementara dimanjakan oleh skuad glam sepenuhnya. Dia berada di sini untuk menembak kempen kejatuhan untuk memakai label malam Sachin & Babi, selepas dipilih sebagai wajah baru oleh pereka Sachin Ahluwalia dan Babi Ahluwalia.

“Kami berada di Anugerah CFDA tahun lepas, dan dari sudut mataku, saya melihat wanita cantik ini,” kata Babi. Sesungguhnya, dengan bingkai yang menjulang tinggi dan rambutnya yang putih berkerut, sukar untuk tidak memerhatikan Musk. Apabila dia bercakap, setiap kalimat diselingi oleh ketawa yang sangat gembira dan tidak bersikap tulus, ia akan membuatkan anda ingin menggantung orbitnya untuk menyerap positifnya yang semula jadi. “Keperibadiannya begitu bersemangat,” tambah Sachin. “Ia sangat jelas bahawa dia hidup bahagia dan menyayangi. Ia berjangkit.”

Maye Musk Sachin & Babi - Slide - 1
Lara Jade

BERKAITAN: Model 69 Tahun Yang Menakjubkan Ini Adalah Wajah Baru CoverGirl

Musk mempunyai sebab untuk menjadi gembira. Tahun ini sahaja, dia memimpin iklan DL1961 bersama Emily Ratajkowski dan menjadi duta jenama untuk CoverGirl. Dan jangan lupa dia datang di Beyonce Dihantui video muzik sebelum itu. “Ia sangat istimewa untuk terus dibuang pada peringkat ini dalam hidup saya,” kata Musk. Mengimbas rak koleksi terbaru Sachin & Babi, cincin batu permata dan siluet yang mengalir, dia memuji pakaian untuk estetika glamor tinggi mereka. “Penampilan adalah ibu kepada pengantin perempuan, yang saya pakai banyak-selain menjadi ibu pengantin lelaki beberapa kali!”

Dilahirkan di Kanada dan berkembang di Afrika Selatan, Musk memulakan pemodelannya pada usia 15 tahun. “Saya adalah gadis termuda di landasan,” katanya. “Kemudian, apabila saya berusia 21 tahun, saya telah dipertimbangkan betul-betul lama, jadi saya telah berkahwin dan mempunyai tiga anak dalam tiga tahun. “(Anaknya yang lain, Kimbal, adalah seorang usahawan teknologi dan anak perempuannya, Tosca, adalah pengarah dan pengeluar.) Setelah kembali bekerja pada usia 28, agen pemutus menggelarnya model tertua di Johannesburg.

Maye Musk Sachin & Babi - Slide - 2
Lara Jade

BERKAITAN: Model Terkenal Maye Musk Dishes Mengenai Apa Yang Anaknya Semasa Dia Catwalked

Pendahuluan awal dengan model berbilang hyphenate hari ini, Musk juga ahli diet berdaftar dengan dua gelaran sarjana. “Saya seorang nerd sains yang menganggap saya mempunyai rasa yang baik dalam pakaian,” katanya. Dia berhutang rasa sartorial yang baru yang disempurnakan kepada sahabat dan penyusunnya, Julia Perry, tetapi petua kesihatannya sendiri. “Peraturan nombor satu saya adalah untuk snek setiap dua jam, kerana jika anda makan terlalu banyak anda akan letih, dan jika anda makan terlalu sedikit anda akan merasa letih.

Untuk kenaikan semasa, Musk kredit media sosial, dan Instagram khususnya. “Ia pada asasnya portfolio model saya,” katanya. “Ia dilakukan dengan baik untuk saya, sebab itulah saya di sini hari ini.” Itu bukan untuk mengatakan bahawa tidak ada rasa sakit yang semakin meningkat dengan platform digital yang disukai milenium. “Seseorang memanggil saya GOAT,” katanya. “Pada mulanya saya tersinggung, tetapi kemudian saya belajar bahawa ia adalah yang paling penting untuk Semua Masa.”

VIDEO: Model Maye Musk untuk Kempen Kejatuhan Sachin & Babi

Pada bulan April, Musk akan bernyanyi dalam dekad ketujuh, dengan tepat, pada parti ulang tahun yang dirancang oleh tiga anaknya. Bijaknya, dia berharap dapat mengekalkan momentum itu. “Saya fikir saya akan melakukan apa yang saya lakukan,” katanya. “Saya mahu menjadi contoh untuk wanita dan lelaki yang takut untuk penuaan. Saya mahu bekerja untuk diterima sebagai orang istimewa dan bukannya diabaikan.” Dia tidak mempunyai rancangan untuk bersara dalam masa terdekat, sama ada. “Ibu saya berhenti kerja di 96. Mungkin saya akan melambatkan.”

Tinjau ke bawah untuk melihat lebih banyak gambar eksklusif kempen Sachin & Babi Musk.

Maye Musk Sachin & Babi - Slide - 3
Lara Jade
Maye Musk Sachin & Babi - Slide - 4
Lara Jade
Maye Musk Sachin & Babi - Slide - 5
Lara Jade

Dengan penampilan itu, kerjaya Musk semakin tinggi daripada roket SpaceX Elon anaknya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map