Model Miranda Kerr Her Toned Abs dalam Baju Bahu dan Baju Cropped Cropped dan Jeans kurus

Miranda Kerr meneruskan corak gaya atas jatuh, dan kami pasti tidak mengadu.

Supermodel yang terlibat selepas makan malam di Malibu pada hari Ahad, dengan serius mengagumkan dengan blaus atas tanaman dan pinggang jeans pinggang tinggi yang tidak dapat kita lihat tetapi kelihatan sama dengan rupa monokromatik yang dia mahukan hanya dalam beberapa hari lebih awal.

Ibu-ibu itu mengetuk perutnya yang tegang dalam blaus Miguelina yang berwarna biru dan putih yang dipangkas dengan crochet, yang dipasangkan dengan sepasang jins tinggi pinggang, flat hitam, dan tali pinggang hitam dengan gancaran perak. Beg sebelah hitam yang kecil diserang bahu 33 tahun ketika dia keluar selepas makan malam. Dia selesai dari penampilannya dengan bibir yang lembayung, penyihir emas yang halus, dan bun yang berbelah bahagi yang ramping.

BERKAITAN: Miranda Kerr Menunjukkan Daripada Abs Toned di Atas Atas Bahu

Sama ada dia memamerkan perutnya yang insanely flat sebelum bulan-bulan musim sejuk melanda atau dia hanya suka puncak tanaman, kami peminat besar Miranda baru-baru ini bahu-baring, gaya jalan ab-flaunting kelihatan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 48

map