Model Rahsia Victoria Candice Swanepoel Menyambut Bayi Bayi

Candice Swanepoel kini mempunyai satu lagi malaikat sendiri.

Model Victoria Secret mengalu-alukan anaknya yang kedua, seorang budak lelaki, dengan pengumuman manis. Pada hari Selasa, dia mengambil cerita Instagram untuk berkongsi foto jari yang baru lahir itu dengan sekilas wajahnya bersama perkataan “Blessed.”

Bayi baru menyertai kakak Anacã, yang dilahirkan pada tahun 2016 dan sering dipaparkan di Instagram Swanepoel.

Putera kecil #proudmama ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Candice Swanepoel (@angelcandices) pada

Swanepoel mengumumkan mengenai cuti yang dia menjangkakan nombor dua bayi dengan tunang Hermann Nicoli, dan dalam foto dia sudah hamil dengan jelas; dia mengesahkan jantina bayi pada bulan Januari.

����Christmas datang lebih awal .. # 2

Satu jawatan yang dikongsi oleh Candice Swanepoel (@angelcandices) pada

Setelah mendapat anak pertamanya, Swanepoel tidak sabar lama untuk bergabung dengan Victoria’s Fashion Show Secret, memanggilnya mengejutkan bahawa tubuhnya dapat berubah begitu cepat.

“Saya terkejut betapa cepatnya badan dapat kembali. Kami makhluk luar biasa, “katanya Orang Ogos lepas. “Sudah pasti [pada] tanda tiga bulan [atau] empat bulan, saya seperti, ‘Oh, adakah ia akan kembali?’ Saya hanya berfikir menjaga bayi. Menyusu juga membantu. “

Tahniah kepada keluarga yang bahagia empat! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 + = 24

map