Mom-of-Two Naomi Watts Menunjukkan Off Body Incrediblenya dalam Bikini String Tiny

Dua bayi dan kerjaya selama 30 tahun kemudian, Naomi Watts yang berusia 47 tahun enggan menanggung usia. Pelakon itu difoto semasa bercuti di Mexico dengan keluarganya, dan bodinya yang sesuai kelihatan luar biasa dalam bikini rentetan. The Pemberontak bintang menunjukkan bod babaknya yang dicemburui dalam dua helai ungu, cermin mata hitam Steven Alan, dan sarung yang dicetak.

BERKAITAN: Perubahan Perubahan Naomi Watts

Eksklusif ... 51970475 Couple Liev Schreiber and Naomi Watts are seen relaxing on the beach with family members while on vacation in Cabo San Lucas, Mexico on February 14, 2016. Instead of having a trip for just the two of them, Liev and Naomi decided to c
Gambar FameFlynet

Pada hujung minggu, Watts ditemui di atas tanah kosong dengan rakannya, Liev Schreiber, dan dua anak lelaki mereka dalam saman mandi tanpa tali pinggang merah yang merayap ke atas abangnya. Pelakon itu menyerap matahari, sekali-sekala menyumbangkan topi berlapis untuk menghalangi wajahnya dari sinar.

Klik melalui galeri bikini bikini terbaik untuk lebih banyak inspirasi untuk merancang percutian anda yang seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − = 17

map