Momen “Paling Dramatik” Stephanie Corneliussen pada En. Robot Set Adakah Anda Tidak Harapkan

Pelakon Encik Robot adalah terkenal ketat ketika membincangkan siri penggodam hit. Dan jadi hanya masuk akal bahawa pada bila-bila masa kita mendapat sekumpulan maklumat tentang apa yang benar-benar turun di set rancangan Amerika Syarikat, kita dibiarkan lebih menginginkan.

InStyle baru-baru ini terperangkap dengan bintang pertunjukan Stephanie Corneliussen, yang memainkan Joanna Wellick-isteri yang mengkritik bekas CTO Evil Corp, Tyrell Wellick-pada drama hit. Ketika ditanya mengenai perkara paling gila yang terjadi pada dirinya di atas, Corneliussen berhati-hati untuk tidak menumpahkan apa-apa butiran yang mungkin memberi jalan cerita yang akan datang. Tetapi dia mendedahkan satu momen yang tidak dapat dilupakan yang dia alami semasa penggambaran, dan ia melibatkan bintang bersama yang paling kecil.

“Joanna adalah ibu yang baru, dan jelas bayi beliau adalah sebahagian besar hidupnya sekarang,” jelas Corneliussen. “Jadi ada bayi yang telah ditetapkan, dan saya terpaksa memelihara dan menjaga dia seperti yang dilakukan Joanna untuk tempat kejadian.” Satu-satunya masalah? “Dalam kehidupan sebenar, saya tidak pernah memegang bayi sebelum ini,” kata Corneliussen. “Malam sebelum penggambaran, saya mendapat mesej teks yang memberitahu saya bahawa saya akan mempunyai adegan dengan bayi dan bertanya kepada saya jika saya telah bersedia. Tetapi saya suka, ‘Apa yang perlu disediakan?’ ” 

Encik Robot 1
Imej Bobby Bank / GC

BERKAITAN: Di dalam STORY’s Encik Robot-Kedai Konsep Terinspirasi di New York City

Dia akan mendapati bahawa pada keesokan harinya. “Saya menyedari sekarang bahawa apabila anda memegang bayi kecil yang bukan milik anda dan anda tidak pernah melakukannya sebelum ini, anda perlu bersedia,” kata Corneliussen. “Saya menjadi lumpuh sepenuhnya dan membeku ketika saya berdiri dengan bayi ini, yang jelas dapat merasakan bahawa saya tidak selesa sama sekali.” Untungnya untuk Corneliussen, bantuan ditutup. “Ibunya berada di atas, dan dia begitu sejuk dan membantu saya begitu banyak,” katanya. “Tetapi saya masih mengerikan bayi ini, dan memupuknya memarahi saya.” Tidak perlu dikatakan, emosi semakin tinggi di sekelilingnya. “Pada satu ketika, saya hanya melihat kepada AD pertama kami, Justin, dengan air mata di mata saya dan berkata, ‘Saya tidak boleh melakukan ini. Saya akan menjadi ibu yang dahsyat, “kata Corneliussen. “Dan kemudian saya menangis dengan air mata. Ia sangat dramatik-itu yang paling dramatik yang berlaku kepada saya setakat ini. “

Sudah tentu, dengan pelakon yang masih membuat penggambaran Musim 2, apa-apa boleh berlaku-terutamanya apabila bintang pameran, Rami Malek, adalah sekitar. “Rami adalah pelawak dan bola goof,” kata Corneliussen. “Musim ini, dia mengisikan treler Carly [Chaikin] dengan beruang bergetar dari semua bentuk dan saiz. Dan saya mempunyai perasaan bahawa Portia [Double Doubleday] dan saya akan mendapat sesuatu juga. “Kenapa dia begitu yakin? “Rami selalu ada sesuatu,” kata Corneliussen. 

Tidak syak lagi, Elliot Alderson akan bangga.

Tune ke Premiere Musim 2 Encik Robot pada hari Rabu, 13 Julai pukul 10 malam. ET di Amerika Syarikat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map