N.Y.C. vs L.A .: Lihat Bagaimana Perubahan Gaya Jalan Selebriti di Pantai yang Berbeza

New York City dan Los Angeles adalah kedua-dua destinasi ikonik untuk bergaya. Mereka juga sangat berbeza-lihat sahaja di mana-mana almari selebriti bi-pesisir dan perhatikan cara ia beralih apabila menukar pantai. Cuaca pasti satu faktor, tetapi apa yang lebih jelas ialah perubahan sikap. N.Y.C. mempunyai bintang-bintang yang melihat lebih banyak butang, trend ke hadapan, dan mengamalkan palet terkenal di bandar itu. Sementara itu, L.A. membawa selera bintang-bintang, santai dan sporty. Lihat transformasi mereka untuk diri sendiri, di bawah.

Vanessa Hudgens

Dalam Culottes

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 2
Getty Images (2)

Di New York, Hudgens memakai culottes hitam yang disesuaikan dengan tumit tali pergelangan kaki, tee bertatah bergaris dan kot unta panjang. Dia melakukan 360 ° lengkap di LA, akan memasuki bohemian penuh dalam culottes bercetak, baji chunky, topi tangki suede, merasakan topi, dan lapisan barang kemas desa. Juga ambil perhatian: Bob Hudgens pendek dan ramping di New York dan tendrils berambut perang yang longgar di L.A.

BERKAITAN: Anda Tak Akan Tahu Bagaimana Vanessa Hudgens Memperoleh Permulaannya

Dalam Jeans yang Teruk

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 1
Getty Images (2)

Santai denim adalah pintu masuk untuk Hudgens dan di New York dia membuat mereka kelihatan benar-benar digilap dengan lapisan atas butang berlapis dengan sweater merah jambu, kot pastel dilemparkan ke atas bahu, sepadan dengan sandal balet dan beg kotak berstruktur. Seluar jeansnya yang tertekan di L.A. digelar gaya, dengan Birkenstocks, bahagian atas tiub yang terbungkus dan pinggang.

Dalam Maxidresses

Celeb NYC vs. LA Style - Lead
Getty Images (2)

The maxidress mungkin menjadi hujung minggu yang paling sukar dilihat, tetapi Hudgens memberikannya kelebihan dalam N.Y.C. dengan memilih gaya hitam dihiasi dengan jaket moto kulit dan aksesori yang minimum. L.A. maxi, sebaliknya, memaparkan cetakan boho dan dipakai dengan perhiasan yang unik seperti cuff tangan, pirus choker dan cincin sepadan.

Kendall Jenner

Dalam Monochrome

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 3
Getty Images (2)

Jenner menunjukkan bagaimana memakai kelabu kepala ke kaki dengan dua cara yang bertentangan. Dia melihat setiap model mewah di New York City yang memakai sweater bulu, bulu dengan detail skirt dan pembawa kulit hitam. Dia mengamalkan gaya athleisure untuk L.A., memakai topi yang sepadan dengan baju sukan dengan gim gim.

BERKAITAN: Tangkas Kegemaran Tank Kendall Jenner untuk Hanya $ 15

Dalam bingkap kulit

Gg

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 4
Getty Images (2)

New York City memanggil Jenner untuk gaya legging kulit seksi dengan pam hitam klasik, jaket kulit dan renda bulu panjang. Model berpakaian bawah Los Angeles dengan memadankan mereka dengan kasut hitam, puncak tanaman bersatu dan baju santai diikat pinggangnya.

Dalam Croptops

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 5
Getty Images (2)

Pada mulanya, kedua-dua pakaian kelihatan sangat mirip, tetapi pengaruh bandaraya mendedahkan diri mereka dalam butir-butir kecil. Contohnya, dalam N.Y.C. Jenner memilih seluar yang lebih dipasang, rumah pangsa dan jaket kulit putih. Untuk L.A., dia lebih santai dengan kasut sukan dan seluar yang longgar. Satu perkara yang dia bekerja untuk kedua-dua bandar? Beg satchel mini yang dihiasi dengan aksesori berbulu.

Chrissy Teigen

Dalam Hitam

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 6
Getty Images (2)

Walaupun model itu terjebak dengan neutral di kedua-dua bandar, di New York City dia pergi untuk melihat lebih banyak perniagaan yang disesuaikan dengan pakaian hitam dan sandal yang anggun. Dalam L.A., dia pasti lebih kasual dalam kimono bercetak, fedora, legging dan booties.Dalam Putih 

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 8
Getty Images (2)

 Berikut adalah contoh lain Teigen dolling untuk N.Y.C. Dia kelihatan cantik dalam rok pensil putih bercetak dan memotong top dipakai dengan pam hitam klasik. Dia berpakaian banyak di L.A., memakai baju balut putih dengan sandal bogel dan topi unta. Dalam Grey 

Celeb NYC vs. LA Style - Embed 7
Getty Images (2)

 Semasa berjalan anjingnya di New York, model itu kelihatan pejabat-siap dalam baju tudung paha dengan lengan lengan dan seluar yang disesuaikan. Di L.A., juga dengan anaknya, dia memakai jaket panjang yang mengalir melalui seluar jeans yang robek dan tee putih, topinya dengan satu lagi topinya. PHOTOS: 7 Momen Paling Berpotap Chrissy Teigen di Instagram

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 70

map