Nama-nama Bayi Paling Popular 2017 Semua Tentang Budaya Pop

Walaupun selebriti telah lama memengaruhi permainan nama bayi (hi, Apple dan Shiloh), hasil tahun ini sangat mengejutkan kami.

Nameberry.com, sebuah laman web yang didedikasikan untuk semua nama yang berkaitan dengan bayi baru lahir, mengeluarkan senarai nama bayi paling popular pada tahun 2017 dan hasilnya mungkin mengejutkan anda. Senarai ini menentukan nama berdasarkan kekerapan carian tapak-dan bukannya nama-nama yang telah diberikan kepada anak-anak-yang dianggap lebih baik meramalkan trend yang akan datang. Sekiranya teori ini terbukti benar, generasi akan datang akan mempunyai banyak pengambilan budaya dalam agenda mereka. (Lihat senarai penuh 200 nama di sini.)

Antara suspek yang biasa (Olivia, Charlotte, Rose, Ava) senarai nama-nama gadis teratas yang paling popular dibintangi oleh beberapa pendatang baru yang tidak dijangka, termasuk Rumi (No. 11) dan Arabella (No. 19) – yang paling dikenali sebagai Beyonce dan Anak perempuan yang baru dilahirkan oleh Jay-Z dan anak sulung Ivanka Trump masing-masing.

Menaiki lagi ke bawah senarai, anda akan dapati Khaleesi (daripada Game of Thrones kemasyhuran) di No. 31 (sebelumnya No. 765). Syukurlah, trend ini mempunyai had dan Littlefinger masih belum mendekati 100 …

Di sisi lelaki ada lebih banyak kejutan. Atticus berdiri di No. 1 bersama pendatang baru Milo di No. 6 (mungkin mencerminkan fanatikisme sekitarnya Inilah kita dan memimpin Milo Ventimiglia). Di bawah senarai itu adalah Bodhi (No. 23), yang meningkat dari No. 363, dan boleh mengangguk kepada Nikki Reed dan anak perempuan Ian Somerhalder, Bodhi Soleil, yang dilahirkan pada bulan Ogos atau anak lelaki Megan Fox yang berusia 3 tahun , Bodhi Ransom.

VIDEO: Adakah Kris Jenner Hanya Low-Key Sahkan Khloe dan Kylie’s Pregnancies?

Apa yang akan datang? Satu gelung Gals, Elevens, dan mungkin juga Reputasi atau dua? Kami akan menunggu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − = 50

map