Naomi Campbell Berubah 47 Hari Ini! Inilah Buktikan bahawa Supermodel Menentang Penuaan

Naomi Campbell bertukar menjadi 47 tahun pada hari ini, tetapi jika anda melihat seorang supermodel pada tahun 2017 Met Gala permaidani merahdi atas, betul), anda tidak akan pernah tahu dia adalah hari lebih dari 25 tahun. Bintang itu telah melancarkan segala-galanya dari model kepada reka bentuk pakaian dan juga bertindak (dalam siri hit Empayar) tetapi kulit cantik dan kunci berkilatnya tidak berubah sedikit.

Dari sebuah bob asimetri pada tahun 80-an hingga ke awal tahun 2000an, bintang berbilang ini telah membuktikan bahawa dia dapat menarik perhatian keindahan. Pada pertengahan 40an, Campbell tidak pernah kelihatan lebih baik, membuktikan bahawa satu-satunya perkara yang telah berubah tentangnya adalah rambutnya. Heck, dia juga berjalan landasan semasa minggu fesyen tahun ini dalam pakaian.

VIDEO: Naomi Campbell Mendedahkan Perbezaan Antara Landasan dan Karpet Merah

Untuk menghormati ulang tahun ke-47, kita melihat kembali keindahannya sejak tahun 1989 hingga hari ini. Selamat ulang tahun, Naomi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map