Narciso Rodriguez Mewujudkan Pakaian Terbaiknya Untuk Menyambut 20 Tahun Keperibadian

Mari kita bercakap mengenai Narciso Rodriguez.

Dikenali untuk mereka bentuk pakaian perkahwinan yang paling indah di sepanjang masa untuk Carolyn Bessette-Kennedy, pereka pada dasarnya adalah kejayaan segera. Beliau memegang jawatan di Anne Klein, Calvin Klein, TSE, dan Cerruti di Paris, sebelum dia melancarkan koleksi wanita pertamanya untuk memakai koleksi pada tahun 1997. Pada tahun yang sama, beliau juga dinamakan pengarah reka bentuk Loewe.

Narciso Rodriguez 20th Anniversary - 1
Kesopanan

Dan 20 tahun kemudian, dia tidak menunjukkan tanda-tanda berhenti. Dia mungkin telah mengambil musim lalu untuk menggantung kembarnya yang baru lahir, tetapi dia kembali, dan dia sudah bersedia untuk meraikannya.

Untuk Kejatuhan 2018, Rodriguez akan menjadi tuan rumah persembahan kecil sebagai pengganti pertunjukan landasan tradisional berskala besar. Tetapi jangan biarkan keakraban kejadian menipu awak. Dia mendapat beberapa helah sehingga lengan sangat sempurna dipasang.

Narciso Rodriguez 20th Anniversary - 2
Kesopanan
Narciso Rodriguez 20th Anniversary - 3
Kesopanan

Untuk menghormati hari jadi yang hebat, Rodriguez bekerjasama dengan rakan runcitnya yang lama, Barneys New York, untuk membuat koleksi kapsul sembilan keping gaun terhebatnya sejak dua dekad yang lalu. Mudah, seksi, dan ridiculously flattering, kepingan semua tidak dapat dinafikan Narciso: dari cutouts ke garis leher ke warna yang disenyapkan. Ya, mereka adalah potongan pelaburan dengan harga antara $ 1,995 hingga $ 3,495. Tetapi bolehkah anda benar-benar meletakkan tanda harga pada sesuatu yang begitu ikonik?

Narciso Rodriguez 20th Anniversary - 4
Kesopanan

Koleksi ini boleh didapati di kedai Barneys pilih dan di Barneys.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 37

map