Nasihat Gaya Tulen Whoopi Goldberg Akan Menghancurkan Anda

Saya tidak pernah memakai sesuatu yang gila, dengan anggaran saya sendiri, tetapi saya akan memberitahu anda perkara paling gila yang saya fikir saya telah dipakai: Saya suka Saya Suka Lucy, dan anda tahu bagaimana dia sentiasa di sekitar rumah dan mempunyai seluar ini dengan jaket yang pergi ke lantai, dan kadang-kadang anda boleh melihat melalui itu? Saya memakai satu dalam limau hijau untuk Oscar pada tahun 1993.

Orang berkata perkara yang sangat buruk mengenainya. Mereka sangat bermakna dan dahsyat. Saya fikir, “Saya memberi penghormatan kepada Lucille Ball, lelaki!” Mereka tidak faham bahawa saya mempunyai masa yang baik dan meraikan. Dan apabila saya menyedari bahawa mereka mempunyai kuasa untuk menyakiti perasaan saya, saya berkata, “Ini tidak akan berlaku lagi.” Itu sudah kembali pada zaman dahulu, dan saya tidak membenarkan orang membuat saya berasa buruk tentang apa yang saya pakai lagi.

InStyle March - Whoopi Goldberg
Goldberg di Oscars pada tahun 1993.

BERKAITAN: Bolehkah Pakaian Kuasa Menghapuskan Insecurities Anda?

Joan Rivers dan [editor fesyen] André Leon Talley pernah memberitahu saya, “Anda tidak perlu mendengar sesiapa pun. Gaya anda adalah gaya anda. Anda boleh menjadi sesiapa sahaja yang anda mahu. “Dan saya fikir jika orang-orang ini berkata,” Adakah anda, anda, “maka itu yang saya akan lakukan. Jadi cadangan saya kepada orang lain adalah, “Cuba barangan!” Mungkin ia tidak berfungsi, tetapi mungkin ia berlaku. Seperti saya tidak pernah memakai bingkap kerana saya berfikir, “Oh tidak, tidak dengan keldai ini,” tetapi mereka bekerja dengan baik untuk saya.

Itu sebabnya saya suka upacara Pembukaan kedai [dalam N.Y.C.]. Saya hampir mempunyai serangan jantung naik tangga, tetapi saya menikmati meneroka semua pereka di tingkat yang berbeza. Saya juga peminat Ralph Rucci dan Tracy Reese. Dia merancang untuk wanita dengan pantat, payudara droopy, dan mungkin rambut ketiak-saya tidak tahu. Tetapi saya tahu apabila wanita memandangnya,
mereka berasa seperti, “Ooh, ini saya. Saya boleh buat ini. “

InStyle March - Whoopi Goldberg
Goldberg di Thom Browne di Majlis Couture Muzium jamuan makan tahunan FIT pada tahun 2017.

BERKAITAN: Laura Harrier Mengatakan Gayanya Diilhamkan oleh Ini Putera segar Bel-Air Watak

Untuk meletakkan pakaian pada orang yang cantik, tinggi dan tipis hebat, tetapi mereka tidak semestinya orang yang akan membeli apa yang anda buat. Saya menghargai apa-apa yang membuat saya berasa seperti saya sebagai sebahagian daripada perbualan, yang membuatkan saya rasa disertakan.

Saya pergi ke Minggu Fesyen. Dan cucu saya yang lebih muda menyukainya. Kami hanya pergi ke rancangan Fenty x Puma Rihanna musim lalu, dengan orang-orang basikal kotoran. Kedua-dua cucu perempuan saya-mereka berumur 21 dan 27-mempunyai jenama sendiri apa pinggangnya. Saya mempunyai baju t-shirt yang hebat ini, dan pemain berusia 21 tahun itu seperti, “Um, tidak ada rasa tidak hormat …” dan ketika seseorang memulakan perbualan dengan “tidak ada rasa tidak hormat,” berlaku. Dia berkata, “Nenek, anda bukan penggemar coli, jadi ia kelihatan sedikit ceroboh.” Jadi ada perkara yang perlu anda perhatikan, saya pendek-pinggang, tetapi itu bukan alasan untuk tidak mengambil peluang.

InStyle March - Whoopi Goldberg
Goldberg dalam Crocs cat-cetak di première Tower Menara 2017. 

Keseluruhan, gaya saya adalah mudah. Itu semua mengenai baju putih, seluar jeans, dan kasut yang selesa. Saya suka idea tidak meletakkan banyak pemikiran ke dalamnya kerana kemudian ia mendapat di kepala anda, dan anda berpakaian untuk orang lain. Saya berpakaian untuk saya kerana, selama lima hari dalam seminggu, saya terpaksa berada di televisyen. Jadi saya semua tentang menjadi selesa-kebesaran adalah keutamaan saya kerana saya suka merasa seperti saya masih di atas katil.

InStyle March - Whoopi Goldberg
Goldberg memakai sweatshirt Entree pada tahun 2017.

Untuk permaidani merah, Asher Levine mempunyai barangan hebat. Saya kelihatan sedikit seperti Uncle Fester, tetapi saya boleh memakai kasut yang hebat, barang kemas hebat, dan satu kain panjang, dan saya baik. Thom Browne, yang mempunyai perasaan tipis yang indah, menghantar saya melihat untuk memakai apabila saya menyampaikan anugerah kepadanya tahun lepas. Saya jatuh cinta dengannya dan berasa seperti satu juta dolar. Saya ingin menunjukkan kepada orang bahawa anda boleh bersenang-senang seperti yang anda inginkan dalam hidup anda, dalam pakaian anda, dan dalam perkara-perkara yang membuat anda bahagia. Kepada saya, itulah segala-galanya.

-Diberitahu kepada Stephanie Trong

Untuk lebih banyak cerita seperti ini, ambil edisi Mac ini InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital pada 9 Feb.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − 26 =

map