Natalie Dormer Mengesahkan Bahawa Jennifer Lawrence Suka Katniss Everdeen

Adakah hidup meniru kehidupan? Ketika datang ke Jennifer Lawrence dan alternya ego Katniss Everdeen, Natalie Dormer pasti menganggapnya.

“Saya berdiri bersebelahan dengan Jennifer Lawrence selama sembilan bulan sebagai seorang aktris yang menonton pelakon lain, dan saya berdiri di sampingnya sebagai Cressida menonton Katniss,” jelas Dormer, sambil mempromosikan sidang akhbar Mockingjay – Bahagian 1. Kedekatan ini memberikannya wawasan bahawa dia perlu mengesahkan dengan yakin bahawa, ya, J. Undang-undang sama seperti rakan sejawatannya pada layar.

BERKAITAN: Natalie Dormer pada Mencukur Kepalanya untuk Main Cressida di Mockingjay – Bahagian 1

“Sebab Katniss sangat menarik perhatian penonton dan berkarisma adalah kerana dia benar kepada diri sendiri dan dia tidak mengalami penyakit, dan Jen mendapat reputasi sebagai seorang pelakon muda,” katanya. “Itulah sebabnya orang memandangnya, dia model peranan yang hebat dan begitu juga Katniss Everdeen.”

Sekarang itulah pujian! Tetapi adakah Lawrence bersetuju? “Saya mendapat saraf membuat perbandingan kerana Katniss adalah pemimpin pemberontakan yang mengubah dunia, dan saya hanya menyusahkan.”

BERKAITAN: Jennifer Lawrence dan Liam Hemsworth Boleh Jadi Permainan Kelaparan Cutest Co-Stars

Lihat Dormer dan Lawrence bersama-sama di skrin The Hunger Games: Mockingjay – Bahagian 1 bermula Jumaat, 21 November.

PHOTOS: Transformasi Permainan Kelaparan Katniss

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map