Natalie Portman Mencerminkan Gerak Masa: “Saya Ada 100 Cerita”

Masa's Up

Gerakan Masa telah memberi impak yang besar kepada ramai orang, baik di Hollywood dan industri lain. Bagi pelakon Natalie Portman, inisiatif itu membuatnya memikirkan semula waktunya dalam industri hiburan, membawanya untuk menyedari betapa kerap dia tertakluk kepada pendahuluan yang tidak sesuai.

Dalam temu bual baru dengan Porter majalah, pelakon berusia 36 tahun itu menjelaskan bahawa dia “pergi dari berfikir, ‘saya tidak mempunyai cerita’ untuk ‘Oh, tunggu, saya mempunyai 100 cerita.'”

Portman menghuraikan, dengan mengatakan dia pada mulanya melihat interaksi ini sebagai sebahagian daripada proses industri: “Saya fikir ramai orang mempunyai rekod-rekod ini dengan diri mereka sendiri, perkara-perkara yang kami ambil begitu sahaja, ini adalah sebahagian daripada proses itu.”

TK
Jun Sato / WireImage

The Angsa Hitam bintang teringat satu kejadian khususnya, di mana dia dibuat merasa sangat tidak selesa oleh pengeluar filem. Dia menyatakan bahawa dia telah dijemput untuk mengembara di pesawat persendiriannya, hanya untuk menyedari ia hanya dua daripadanya dan hanya ada satu katil.

“Ia hanya kami berdua, dan hanya satu katil yang dibuat,” katanya kepada sumbernya. “Tidak ada yang berlaku, saya tidak diserang. Saya menegaskan, ‘Ini tidak membuat saya berasa selesa,’ dan itu dihormati. Tetapi itu tidak terlalu baik, anda tahu? Itu benar-benar tidak boleh diterima dan manipulatif. I takut.”

#timesup

Satu jawatan yang dikongsi oleh Natalie Portman (@natalieportman) pada

Bekerja bersama beratus-ratus wanita lain di Hollywood, Portman telah menjadi penyokong kuat pergerakan Time’s Up sejak dilancarkan pada awal tahun ini. Dia sebenarnya menyertai Instagram supaya dia dapat menyebarkan mesej itu kepada lebih ramai orang-sekarang itu dedikasi!

Walau bagaimanapun, dia bukan sahaja menyebarkan berita mengenai Time’s Up secara dalam talian. Internet mengumumkan kemunculannya di Golden Globes, di mana dia secara tidak sengaja memanggil senarai calon semua lelaki ketika menyampaikan anugerah untuk Best Director.

Kami fikir ia selamat untuk mengatakan Portman akan terus menjadi pemimpin pergerakan sosial yang penting ini untuk tahun-tahun akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − = 60

map