Natalie Portman Potong Ini Daripada Dietnya, dan Dia Tidak Mempunyai Breakout dalam 6 Tahun

/ * -> * / Natalie Portman telah menghabiskan banyak masa dalam kerusi solek-dia telah bertindak secara profesional sejak tahun 1996, selepas semua. Tetapi walaupun dia “boleh menulis lima buku” pada masa dia membelanjakan soleknya, falsafah kecantikannya tetap sangat rendah.

Dalam wawancara baru-baru ini dengan The Cut, Portman memberi kredit kepada ibunya untuk mengajarnya untuk memberi tumpuan lebih kepada kecantikan dalaman daripada luar. “Saya cukup bernasib baik kerana ibu saya tidak pernah bercakap dengan saya tentang kecantikan luaran dalam apa jua cara,” kata Portman. “Dia sentiasa memberi tumpuan kepada menjadi orang yang baik dan kebaikan. Ini benar-benar bagaimana anda berkelakuan dan merasakan diri sendiri dan tidak cuba untuk mencari cara tertentu untuk orang lain.” 

Sikap ini telah diterjemahkan dalam bagaimana dia menjaga kulitnya hingga ke hari ini. Sejak menjadi vegan enam tahun yang lalu, aktres berusia 36 tahun itu menganggap perubahan gaya hidup ini sebagai alasan bahawa dia telah menjadi pelarian bebas. “Saya vegan dan saya mendapati kulit saya lebih banyak, lebih baik daripada ketika saya seorang vegetarian, saya memotong susu dan telur, dan saya tidak pernah mengalami penembusan,” katanya. “Itu pasti penemuan, ia adalah peribadi, semua orang mempunyai sensitiviti yang berbeza, saya juga melakukannya ketika saya berumur 30 tahun, jadi ia mungkin sudah menjadi masalah.” 

BERKAITAN: Natalie Portman di Trick Makeup Girl French-Girl dan Filem Barunya

Walau bagaimanapun, ia bukan hanya dietnya yang menjadikan kulitnya kelihatan sempurna. “Saya membasuh muka saya dengan mencuci muka Joelle Ciocco ($ 98; theline.com) dan toner ($ 48; theline.com) Saya akan menggunakan sedikit remeh makeup Bioderma, kemudian saya melembapkan dengan Pai, dan saya menggunakan mata mereka krim ($ 54; amazon.com).

Ketahuilah kita tahu apa yang kita akan menyimpan stok ubat kami dari sekarang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 + = 67

map