Natalie Portman Wears Dua Set Pemadanan Elegant Selama Satu Hari di N.Y.C.

Natalie Portman pasti tahu cara berpakaian untuk menarik perhatian. Pelakon yang memenangi Oscar itu dikesan dan di New York City hari ini tidak mengenakan satu tapi dua penyertaan koordinasi yang bergaya, dan dia memberikan kami kerja-kerja utama yang memberi inspirasi.

Pertama, ibu seorang memulakan hari dengan penampilannya Selamat pagi Amerika untuk membincangkan penampilan sulungnya A Tale of Love and Darkness (di pawagam Ogos 19), di mana dia bercahaya dalam baju biru jaket yang berlapis dan memadankan rok sutera (di atas). Pemain berusia 35 tahun itu berpasangan dengan nombor pemenangnya dengan sepasang pam renda hitam dan beg tangan Dior kulit berlapis. Kuda ekor ramping telah selesai dari pakaiannya.

Kemudian pada hari ini, Portman terperangkap dan di dalam Big Apple sekali lagi mengenakan satu lagi set yang sepadan – kali ini putih dan skirt combo cerah oleh Valentino bersulam dengan bunga halus (di bawah). Dia berpasangan dengan kasut dan beg yang sama dengan ensemble yang dia sumbing lebih awal pada hari itu, dan menambah sepasang kacamata hitam Dior yang berbingkai perak. Dia menyelesaikan rupanya dengan bibir berwarna berry dan menyusun kunci si rambut coklatnya dalam gelombang melenting.

Natalie Portman - Street Style NYC Lead
XactpiX / Splash News

Dua kelihatan bergaya bergaya dalam tempoh 12 jam? Pertimbangkan kami peminat utama.

BERKAIT: Lihat Karpet Merah Terbaik Natalie Portman

Catch Portman di A Tale of Love and Darkness apabila ia mencecah pawagam pada 19 Ogos.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − 31 =

map