Ne-Yo Tidak Beli Pakaian Designer Untuk Anak-Nya: “Saya Tidak Percaya Dalam Membelanjakan Wang Pada Sesuatu Mereka Akan Pakai Sekali”

Kami peminat lama Ne-Yogaya sejuk dan koleksi topi dan aksesori yang mengagumkan. Bintang dapper itu juga memberi kita gambaran pada arsip besar topi dan fedora ketika kami menembaknya InStyleciri Orang Manusia Februari. Tetapi ketika datang untuk berpakaian anak-anaknya (penyanyi adalah ayah kepada anak perempuan Madilyn Grace dan anak lelaki Mason Evan, dan mengharapkan anaknya yang ketiga tahun ini) dia mengambil pendekatan yang lebih konservatif. “Saya tidak percaya membeli pakaian kanak-kanak mahal kerana mereka akan memakainya dan kemudian berkembang daripada itu,” katanya kepada kami. “Kemudian anda hanya membelanjakan $ 5000 untuk sesuatu yang mereka mungkin akan terancam. Nope, bukan perkara saya.”

Tetapi Ne-Yo mengatakan bahawa walaupun dia mungkin tidak melabur dalam pereka berjenama untuk krew mininya, dia memberi mereka kebebasan untuk mengembangkan gaya mereka sendiri. “Mereka akan membiarkan saya mendapatkan pakaian mereka, tetapi mereka tidak membenarkan saya meletakkan pakaian mereka bersama-sama, dan tidak mengapa,” jelasnya. “Terutama saya Maddie daugher, yang lima.” Kita tidak boleh menunggu untuk melihat sama ada tots mengambil selepas ayah mereka di hadapan fesyen.

BERKAITAN: Inilah Cara Ne-Yo Menyusun Ribuan Hatinya

Untuk membaca ciri Manusia Gaya penuh kami dengan Ne-Yo, mengambil edisi Februari InStyle, kini boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 63 =

map