Nenek Kim Kardashian Pikirkan Foto-foto Bogel Kim

Kim Kardashian West telah diketahui melakukan pemotretan gambar bogel (atau dua, atau tiga) setiap kali dan sekali lagi, dan kita sedar betapa ibunya Kris Jenner merasakan tentang projek-projek ini. 

Tetapi bagaimana pula dengan Nenek MJnya? Sebagai ternyata, dia sangat baik dengannya, dan dia memberitahu Kim sendiri semasa berbual dengan video yang dibuat pada hari Khamis di aplikasi Kim.  

“Adakah anda berfikir bahawa kita seperti terlalu seksi? Adakah anda tidak selesa ketika saya membuat foto dengan pakaian saya?” Kim bertanya neneknya. “Apa yang anda fikirkan? Saya akan tahu.”

Kim Kardashian
kimkardashian / Instagram 

“Baiklah, saya fikir anda ingin menjadi telanjang, kamu semua, dan setengah orang di Internet, saya fikir ia satu perkara sekarang,” kata MJ dengan terang.

Ia tidak mengejutkan dia baik-baik saja dengannya kerana MJ bukan orang asing kepada konsep itu sendiri. 

BERKAITAN: Kardashian-Jenner Paling Nakal Sepanjang Masa

“Saya selalu memakai bikini ketika saya masih muda,” katanya kepada Kim. “Walaupun di rumah, saya akan debu dengan apron, dan saya akan mempunyai bikini, saya sentiasa suka bebas.”

Nampaknya suka bahawa perasaan kebebasan berjalan dalam keluarga. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map