Nicki Minaj memakai Coat Fur untuk NYFW, Adakah Tidak Terpengaruh oleh Haba Masa Nyata

Apabila anda seorang bintang seperti Nicki Minaj, anda boleh membuat realiti anda sendiri.

Kes keutamaan: Kehadiran rapper di acara musim bunga Oscar de la Renta 2018 semasa NYFW. Pada petang Isnin, Minaj menentang panas musim panas yang terasa panas di seluruh Big Apple, dan mengepak dirinya dalam mantel bulu mewah untuk majlis itu.

TK
Dimitrios Kambouris / Getty

Seolah-olah bulu di musim panas sudah tidak mencukupi untuk fesyen, reka bentuk hitam-putih juga datang dilengkapi dengan hud buruk cuaca. Minaj menyimpan seluruh ensemblenya yang sederhana, meletakkan tali pinggang cinching di atas baju putih dan seluar hitam. Kasut Louboutin Christian struberinya adalah satu-satunya petunjuk bahawa kecantikan itu mempunyai pengetahuan tentang suhu yang melambung di luar. 

“Saya panas dalam setiap perkataan,” kata Minaj WWD, selepas dia mengadakan pemotretan gambar di halaman IGnya sendiri, dengan bijak menerangkan semua gambarnya, “Barbie di kota.” Barbie cerun ski, sesungguhnya.

“Saya panas dalam semua makna perkataan,” kata Nicki Minaj pada acara Oscar de la Renta pada hari ini 76-darjah NYC. �� @ktauer

Satu jawatan yang dikongsi oleh WWD (@wwd) pada

#OscarDeLaRenta Barbie di bandar

Satu jawatan yang dikongsi oleh Barbie® (@nickiminaj) pada

#OscarDeLaRenta Barbie di bandar

Satu jawatan yang dikongsi oleh Barbie® (@nickiminaj) pada

BERKAITAN: Sandal Gladiator Paling Hangat untuk Melepaskan Nicki Minaj Inner anda

Kata nasihat: Jangan cuba ini di rumah-sekurang-kurangnya tidak sehingga hits musim sejuk.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 39

map