Nicki Minaj “Roughed Up” Joe Jonas dalam Kerjasama Baru yang Panas dan Berat

Selepas berita berpecah bahawa frontman DNCE Joe Jonas dan Nicki Minaj akan bekerjasama dalam satu tajuk “Kissing Strangers” bersama-sama, penampakan beruap dari pukulan video muzik yang dikeluarkan pada hari Isnin hanya boleh memecahkan internet.

Bekas penyanyi lelaki Jonas Brothers itu mengambil Twitter untuk menggoda lagu barunya, dan peminat menjadi liar ketika dia menyiarkan foto dirinya dan rapper “Anaconda” semakin dekat dan peribadi. Dalam pukulan seksi, Minaj – yang memamerkan lengkungannya yang terkenal dalam topi bikini dan topi koboi-mengikat jaket jean yang berusia 27 tahun ketika dia bersandar pada saat membara.

TK
Joe Jonas / Twiiter

Bintang itu juga membawa kepada platform media sosial untuk tweet foto dirinya yang berdiri bersama rakan-rakannya DNCE dan bintang bersamanya, dan kami dapat melihat lebih dekat dengan penyanyi menarik itu, yang terdiri daripada sepasang seluar bermotif bermotif dan satu topeng bikini yang diilhamkan.

TK
Joe Jonas / Twiiter

Mengambil alih media sosial untuk mempertahankan dirinya, Minaj bergurau, “Saya tidak tahu perkara ini, saya mengucapkan selamat tinggal kepada semua peminat saya yang benar-benar mengasihi saya” sebelum menjelaskan bahawa tembakan itu berlaku di sebuah bar koboi.

Bintang hip hop itu juga membawa kepada Instagram untuk mengusik kerjasama itu dengan berkongsi gambar beruap yang sama dan menaikkan ante lebih jauh lagi dengan menulis, “Roughed dia sedikit lil pada set video. Dia akan hidup.”

BERKAITAN: Nicki Minaj Hanya Ditandatangani dengan Agensi Pemodelan Utama

Sesuatu memberitahu kami “Anaconda” tidak mempunyai apa-apa pada video ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 70

map