Nicky Hilton Berkongsi Foto Pertama Teddy Daughter Teddy yang baru lahir

Tujuh minggu selepas melahirkan anak perempuannya yang kedua, Teddy, Nicky Hilton secara rasminya bersedia untuk mendahului kegembiraan baru dalam media sosial. 

Pada hari Isnin, peminat berbakat sosialit itu melihat sekilas anak perempuannya dengan jawatan yang menggembirakan di Instagram yang bergelar menikmati detik intim, sebelum Hilton menuju keluar untuk menangkap pertunjukan landasan pacu Oscar de la Renta pada 2018.

“Kisses + lopak sebelum keluar pintu untuk menangkap pertunjukan @cardcardarenta,” dia menamai pukulan ibu-anak yang manis, yang menunjukkan ibu dari dua dengan penuh kasih menatap anaknya yang paling muda dalam lengannya.

Kisses + lopak sebelum keluar dari pintu untuk menangkap pertunjukan @cardcardarenta

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicky Rothschild (@nickyhilton) pada

Jawatan terbaru Hilton hampir dua bulan selepas Theodora “Teddy” Marilyn dilahirkan pada 20 Disember. Untuk mengumumkan berita bahawa dia dan suami, James Rothschild, menambah tambahan baru kepada keluarga mereka yang semakin meningkat, tweet berusia 34 tahun itu menulis: Krismas datang lebih awal Pada 20 Disember, James dan saya menyambut seorang bayi perempuan, Teddy Rothschild ke dunia.

Nicky Hilton x Tolani melancarkan dalam 3 hari

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicky Rothschild (@nickyhilton) pada

Anak pertama pasangan itu, Lily-Grace Victoria, juga mendapat beberapa media sosial cinta dari ibu. Pada hari yang sama, pereka juga berkongsi foto pertama anak sulungnya di Instagram untuk mengusik koleksi NHxTolani Mommy + Me, yang dilancarkan pada hari Khamis. Isyarat Spoiler: dia adalah mini Hilton saya. Tahniah lagi kepada keluarga baru empat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 86 = 96

map