Nicole Kidman Adalah seorang Dewi Prairie dalam CMAs Dreamy Pink Her

Yeehaw, bercakap tentang pintu masuk!

Nicole Kidman hanya membunuh karpet merah 2012 CMA Awards malam Rabu di Nashville. Aktris statuesque, yang telah berkahwin dengan penyanyi negara Keith Urban, meletakkan undang-undang dalam gaun berlapis Gucci berlapis abu-abu berdebu dengan lengan lengan dan ruffles menghiasi bahu. Tali beludru nipis di bawah naungan sedikit lebih gelap merangkul pinggang langsing dan kerongsangnya seperti memperincikan kucingnya. Dia memakai jahe panjang yang dikunci dalam gelombang longgar dan menyelaraskan warna bibirnya yang menyeronokkan untuk pakaiannya. Aksesori terbaik? I-datang-untuk-membunuh, datang-ke sini Blue Steel-pandangan. Rahang kami masih di atas tanah. Tidak hairanlah dia InStylePenerima Ikon Gaya tahun ini.

Kidman dan Urban tidak dapat menikmati malam mereka pada permaidani merah CMA. Urban, yang terpilih untuk Penghibur Terbaik, Album Tahun Ini, Vokalis Lelaki Terbaik, dan Peristiwa Muzik Tahun Ini, kelihatan kacak seperti biasa dalam tux klasik.

Nicole Kidman CMA - Embed 1
Michael Loccisano / Getty

BERKAITAN: Paling Hangat dari Anugerah CMA 2016 Red Carpet

Nicole Kidman CMA - Embed 2
Michael Loccisano / Getty

VIDEO: CMA Fesyen Permaidani Merah

 

Kita tidak boleh mendapatkan cukup dari pasangan yang cantik dan berbakat ini-apa yang menjadi pertunjukan. Teruskan dengan semua CMA ajaib petang melihat di galeri karpet merah penuh kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 57

map