Nicole Kidman Credits Aktivisme Ibu beliau untuk Kejayaannya dalam Ucapan Golden Glob Moving

Nicole Kidman memulakan 2018 Golden Globes dengan kemenangan dan mesej untuk wanita.

Nicole Kidman
Paul Drinkwater / NBC

The Big Little Lies bintang membawa trofi untuk pelakon sokongan terbaik dalam siri terhad atau filem TV yang dibuat untuk televisyen untuk pertunjukan HBO yang dipukulnya dan mengucapkan terima kasih kepada mereka yang paling dekat dengannya. Kidman, yang merupakan salah satu daripada berpuluh-puluh dan berpuluh-puluh bintang yang memakai hitam dalam protes gangguan seksual, mula berkongsi mesej manis untuk anak perempuannya.

“Anak perempuan saya masih terjaga, jadi Sunny, Iman, saya sayang kamu. Saya membawa rumah ini kepada anda bayi, “katanya kepada mereka di atas panggung. Dia terus mengucapkan terima kasih Big Little Lies co-stars Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, dan Zoë Kravitz, dan mengucapkan terima kasih kepada penerbit dan pengarah lain untuk kejayaannya. “Saya bercakap bagi pihak lima daripada kami kerana kami tidak akan wujud dengan rancangan ini dan ia tidak akan baik,” katanya, merujuk kepada bantuan mereka.

“Ini adalah untuk kita berkongsi. Wow, kuasa wanita, “tambahnya.

Dan sementara bintang-bintang bersamanya menyaksikan memuja, itu adalah mesej kepada ibunya yang cukup menangkap mood malam itu.

BERKAITAN: Semua Glamorous 2018 Golden Globes Tiba

“Momma saya adalah peguam bela untuk gerakan wanita ketika saya dewasa, dan kerana dia, saya berdiri di sini. Pencapaian saya adalah pencapaiannya. Kakak saya dan saya mengucapkan terima kasih, Janelle Kidman, kerana apa yang kamu perjuangkan dengan begitu keras, “katanya, kemudian menghubungkan kisah ibunya kepada wanita-wanita yang berkuasa di bilik yang menyokong gerakan Time’s Up.

“Mari kita teruskan perbualan dan mari kita lakukannya,” katanya.

Pada akhir ucapannya, beliau mengucapkan terima kasih kepada suaminya, Keith Urban atas sokongannya, memberitahu dia, “Saya sangat mencintaimu.”

Kidman mempunyai dua anak dengan Urban, Sunday Rose, 9, Faith Margaret, 7, dan dua dengan bekas suami Tom Cruise, Isabella Jane, 25, dan Connor, 22.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 9 = 1

map