Nicole Kidman dan Video Perkahwinan Keith Urban kelihatan seperti Nicholas Sparks Adaptation

Nicole Kidman dan kehidupan nikah Keith Urban begitu ganjil, nampaknya mereka tidak boleh berhenti berkongsi dengan dunia.

Dia termasuk dalam muziknya. Dia menciumnya di atas permaidani merah (walaupun selepas mengunci bibir dengan Alexander Skarsgård). Rombongan mereka begitu sinematik yang anda harapkan mereka merasakan rakaman video (dan berani kita katakan, janggal) dari hari-hari awal.

Kami membayangkan klip sebegini akan menampilkan Kidman dalam gaun perkahwinan putih malaikat, dengan kemunculan tanda tangan Urban yang bercahaya sebagai montaj menunjukkan kita berkelip gereja di mana mereka bertukar sumpah. Mungkin kita akan melihat patung malaikat di sini, langit di sana…

Ternyata sesuatu seperti ini ada, dan Kidman diam-diam menjatuhkannya untuk keseronokan menonton 1.3 juta pengikut Instagram yang tidak menaruh harapannya.

Mengingati 12 tahun yang lalu hari ini di sebuah gereja di Manly, Australia. Masih terasa seperti semalam. Saya seorang wanita bertuah ❤️ Happy Birthday Baby.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicole Kidman (@nicolekidman) pada

Pasangan itu meraikan ulang tahun perkahwinan ke-12 mereka pada hari Selasa, dan untuk menghormati itu, Kidman memuat naik video tersebut ke media sosial, memberi kita rasa apa hari besar mereka seperti di Manly, Australia. Sesungguhnya, klip itu bertarikh (dengan cara yang nostalgia), hanya jumlah yang betul-betul licin, dan dengan mudah boleh lulus klip dari penyesuaian Nicholas Sparks.

Jokes diketepikan, dia benar-benar kelihatan megah di montaj, di mana kita melihat gaun pengantin yang menjadi begitu terkenal, bahkan telah dipaparkan di sebuah muzium. Kidman memakai gaun yang direka oleh Nicolas Ghesquière yang direka khas oleh Balenciaga yang dikhabarkan mempunyai kos $ 20,000. Untuk harga itu, masuk akal bahawa dia masih cinta dengannya.

BERKAITAN: Apa yang Katakanlah Nicole Kidman Mengenai Kegugurannya

“Ini pakaian yang paling indah dan ia sangat cantik,” katanya kepada E! Berita pada tahun 2015. “Nicolas [Ghesquière] membuatnya untuk saya dan ia dibalut kertas khas dan ia akan diserahkan kepada mana-mana anak perempuan yang memakainya. Saya masih mempunyai begitu banyak pakaian saya. Saya melayan mereka seperti yang anda akan lukisan kerana itulah yang mereka-mereka hanya dalam bentuk yang berbeza. “

Urban juga berkongsi klip kilas balik untuk meraikan kejayaan mereka.

12 tahun bersayap jiwa bersayap celestial. Selamat ulang tahun Babygirl !!! Saya sayang kamu SAYA banyak. – KU

Jawatan yang dikongsi oleh Keith Urban (@keithurban) pada

Sekiranya Gwyneth Paltrow dan Chris Martin membuat “tidak sedarkan diri” sesuatu, kami telah menemui makna yang bertentangan: “menari jiwa berselaras celestial.” Terima kasih, Keith.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 6 =

map