Nicole Kidman Kini berada di Instagram dan Post Pertamanya adalah Pemenang

Nicole Kidman adalah salah seorang pelakon paling terkenal di dunia tetapi, sehingga baru-baru ini, dia tidak pernah berada di Instagram. Dan dengan “baru-baru ini,” kita maksudkan Isnin.

Instagram disahkan dengan InStyle Kidman menyertai platform media sosial popular selepas Anugerah Golden Globe pada malam Ahad, dan dia sudah memanfaatkannya dengan jawatan perdana mengenai pergerakan Time’s Up yang menyapu pertunjukan anugerah (dan permaidani merah).

Dalam jawatan pertama beliau, Kidman tidak menafsirkan kata-kata.

Tentang malam tadi …… tutup tempatnya !!! Saya amat bangga dengan keluarga Big Little Lies saya dan telah berdiri bersama adik-beradik saya pada malam yang istimewa. #TimesUp

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicole Kidman (@nicolekidman) pada

“Mengenai malam tadi …… tutup tempatnya!” dia menulis. “Saya bangga dengan saya Big Little Lies keluarga dan berdiri bersama adik-adik saya pada malam yang istimewa. #TimesUp. “

BERKAITAN: Nicole Kidman Credits Aktivisme Momnya untuk Kejayaannya dalam Ucapan Globe Golden Moving

Dalam gambar itu, Kidman mengangkat Golden Globe yang dia menang dalam cara perayaan sebagai kerusi ditumpuk di belakangnya dalam keseronokan di belakang layar.

Peminat yang berharap dapat melihat lebih banyak Kidman di media sosial mungkin tidak akan kecewa kerana dia sudah mengikuti jawatan pertamanya selepas itu dengan Big Little Lies gambar dengan kapsyen, “Adik-beradik saya.”

Saudara perempuan saya ❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicole Kidman (@nicolekidman) pada

Inilah harapan Tahun Baru membawa lebih banyak Nicole Kidman Instas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map