Nicole Kidman pada bulan Mac InStyle: “Saya Sangat Negara di Hati”

Dia mungkin seorang Aussie yang lahir di Hawaii (lebih sedikit itu), tetapi Nicole Kidman memberitahu Simon Dumenco dalam edisi Mac InStyle, di gerai surat khabar hari Jumaat, bahawa dia benar-benar tidak lebih dari satu negara yang bodoh.

“Saya sangat di hati,” kata pemenang Oscar. “Saya mempunyai keinginan sebenar untuk berada di luar rumah, keinginan untuk kesederhanaan-pendekatan yang lebih perlahan, santai untuk kehidupan. Masyarakat, bukan perasaan kota besar, itulah yang saya membesar, dan ini yang saya lebih suka.”

Sebenarnya, ini sedikit berita gembira mengenai Kidman bahawa dia dilahirkan di pantai Hawaii. “Saya sering berpura-pura kepada anak-anak di sekolah bahawa saya dilahirkan di Waikiki Beach di Honolulu,” katanya dengan ketawa. “Saya sebenarnya diserahkan di hospital-tetapi bunyi itu baik, dan mereka percaya saya.”

Pada pameran kami di rumah dua tingkat di Nashville, keperibadian pelakon di bawah tanah (dan rasa humor) berada di paparan penuh, walaupun dihiasi seperti Dior, Chanel, dan Valentino. Kidman bercakap tentang segala-galanya dari anak-anak perempuannya dengan suaminya Keith Urban, Ahad, 5, dan Faith, 3, rutin senamannya, dan bahkan mengetuk sekeping pengarah gaya kami Melissa Rubini coklat organik dari Whole Foods Market.

Seterusnya untuk bintang berusia 46 tahun itu adalah peranan puteri cantik dan ikonik dan pelakon Grace Kelly di Grace of Monaco, perdana di Cannes pada bulan Mei. Tugas yang menakutkan bagi mana-mana pelakon, tetapi jika terdahulu, Kidman – sering dipanggil “tidak berani” terima kasih kerana mengambil peranan seperti seorang pembawa cuaca yang membunuh dalam Mati untuk dan dalam Bulu, jurugambar Diane Arbus, yang membunuh diri pada 1971 – akan bersinar. “Saya sentiasa cuba meneruskan ketakutan,” katanya. “Orang selalu berkata, ‘Oh, anda mengambil risiko sedemikian,’ atau ‘Anda berani.’ Dan saya suka, ‘Baiklah, jika anda hanya tahu-dalam saya sangat takut! “

Untuk lebih banyak lagi daripada Kidman-termasuk butiran mengenai surat cinta Urban, yang anak perempuannya paling menyukainya, dan nama Hawainya yang diberikan-mengambil isu Mac InStyle, tersedia untuk muat turun digital dan di gerai surat khabar hari Jumaat, 14 Februari.

LEBIH: • Lihat Bagaimana Kidman Telah Berubah Melalui Tahun • Adakah Anda Berpikir Nicole Kidman Sepertinya Seperti Grace Kelly? • Kesemua Kidman Terbaik di Jalan dan Karpet Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 2 =

map