Nicole Richie Baru Menunjukkan Kami Jalan Baru untuk Memakai Rambut Pastel

Jadi, anda mahu pergi ke pastel, tetapi pelunturan rambut anda dan kemudian memakai helai gula-gula kapas untuk bulan-bulan di akhir bukan sesuatu yang anda mahu mendaftar? Tiada masalah sama sekali.

Terima kasih kepada rambut terbaru Nicole Richie, kami mempunyai penyelesaian anda. Selebriti hanya menunjukkan kepada kita cara baru yang paling hebat untuk pergi pastel, dan ia memerlukan komitmen yang tidak ada lagi. Richie bekerjasama dengan Joico untuk menguji jalan Butters Warna baru ($ 20 setiap; ulta.com), rawatan rambut pewarna sementara yang dimaksudkan untuk rambut sebelum cahaya. Keputusan? Sorotan lavender-hued yang cantik ditambah sepanjang rambutnya yang berambut perang.

“Saya berjumpa dengan Joico dan mereka ingin memberitahu saya tentang produk ini kerana saya telah mewarna rambut saya untuk masa yang lama,” kata Richie InStyle. “Saya telah bereksperimen dengan banyak warna, tetapi saya sentiasa kekal.”

Semua impian lavender saya menjadi kenyataan hari ini dengan @Joico ��akter #colorbutter #sponsored

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicole Richie (@nicolerichie) pada

 

Dan ketika ia datang untuk mengambil warna, Richie menggunakan emosi dan pengalaman masa lalu sebagai inspirasinya. “Produk ini tidak wujud pada hari ketika saya mewarnai rambut saya banyak bulan yang lalu, jadi ketika saya sampai di sini, saya benar-benar melihat semua warna dan saya memutuskan untuk pergi lavender kerana warna adalah emosi dan saya di sini dan saya Sama seperti, anda tahu apa, lavender adalah warna pertama yang saya miliki ketika saya mula mewarnai rambut saya. Ia menyejukkan dan menenangkan, dan ia merasakan seperti yang saya mahu pergi hari ini. “

VIDEO: 7 Spa Rawatan Spa di-Rumah

Apa yang menjadikan Butters Warna sesuai untuk komitmen-phobe adalah bahawa ia semata-mata sementara dan perlahan-lahan memudar keluar dari rambut anda sebagai anda syampu. Ia juga merupakan pilihan untuk sesiapa sahaja yang mengalami rambut yang rosak (AKA yang sepatutnya berpegang pada pemprosesan warna) untuk menukar wajahnya tanpa membuat keadaan lebih teruk.

BERKAITAN: Suki Waterhouse Debutkan Haircut Paling Cantiknya Namun

“Saya menghadapi banyak kerosakan, saya memotong rambut saya, saya telah berada di perjalanan yang panjang ini dan kembali menjadi lebih sihat,” jelas Richie. “Ada aspek penyaman kepada warna supaya rambut anda benar-benar keluar super lembut, yang bertentangan dengan apa warna kekal. Saya fikir ramai orang mahu mencuba warna kerana warna mempunyai kuasa untuk mengangkat emosi anda, dan Saya fikir bahawa ketakutan terbesar setiap orang adalah bahawa ia adalah komitmen yang besar, tapi ini keluar dalam 10 pembasuhan. Jadi, anda mempunyai masa itu, memakai pakaian comel, keluar, dan kemudian anda selesai. “

Butters Warna datang dalam enam warna yang berbeza, dan boleh digunakan untuk memulihkan warna rambut pastel separa kekal.

Daripada memilih kepala penuh rambut ungu, dapatkan seperti Richie dan menumpukan pigmen pada helai di bawah rambut anda, atau di mana matahari secara semula jadi akan memukulnya untuk kesan yang diserlahkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 66 =

map