Nicole Richie dan Joel Madden Dapatkan Sambutan Semasa Merayakan Ulang Tahun ke-7 Anak Sparrow

Kami pasti menginginkan Nicole Richie dan Joel Madden adalah ibu bapa kami.

Anak lelaki duo Hollywood yang sejuk Sparrow merayakan ulang tahun ke-7 hari ini, dan ibunya dan ayahnya mendapat sangat ke dalam perayaan. Richie mengambil ke Instagram hari ini untuk berkongsi video pagi keluarga bersama-sama, dan kami tidak boleh berhenti bermain diulang. Dalam klip LOL yang bernilai, Richie dan Madden menari lagu hit 50 Cent dalam lagu “In Da Club” semasa menyanyi lirik yang terkenal “Pergi shawty, hari jadi anda. Kami gon ‘pesta seperti hari jadi yo. “Masa pereka fesyen dicop pos, yang diambil pada jam 6:41 pagi, dan juga menulis di atasnya dengan teks yang membaca “Sparrows bday is LIT.”

Di latar belakang video, kami mendapat gambaran Sparrow dan adik perempuannya yang berusia 8 tahun Harlow dengan gembira bermain bersama kerana mereka mengabaikan ibu bapa mereka. “Sepertinya anak-anak ini memerlukan pelajaran dari Mom n Dad tentang bagaimana melakukan BIRTHDAY TURN UP!! : api: : api: : api: #happybirthdaysparrow, “Richie menulis secara senyap bersama video Snapchat.

Sepertinya anak-anak ini memerlukan pelajaran dari Mom n Dad tentang bagaimana melakukan KEBENARAN !! ������ # happybirthdaysparrow

Video yang diposkan oleh @nicolerichie pada

BERKAITAN: Nicole Richie Sepertinya Seperti Anaknya Harlow dalam Foto #TBT ini

Bercakap tentang satu peristiwa yang tidak dapat dilupakan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 31

map