Nicole Richie dan Joel Madden Mempunyai Masa Terbaik Mengunjungi Keluarga Joel

Kurang dari dua minggu selepas Benji Madden memecahkan hati kita dengan gambar dirinya dengan saudara kembarnya, Joel Madden, kerana mereka terikat dengan kehilangan isteri mereka, nampaknya Joel dan Nicole Richie telah bersatu semula!

Pasangan yang telah bersama selama lebih dari 10 tahun dan berkahwin dengan hampir 7 tahun telah menghabiskan masa di wilayah Washington, D.C., dan Maryland untuk melawat keluarga Madden. Adakah Benji dan isterinya, Cameron Diaz, di sana (dan bunking bersama Nicole dan Joel)? Sejauh ini kita tidak mempunyai fantasi-bukti sahaja.

“Masa untuk pergi bersayap, minum beberapa natty boh, & dinyalakan dengan Nenek Madden! #theinlaws #MaddenSummerJam, “Richie memaparkan video bendera negara Maryland yang mengalir dalam angin.

Masa untuk pergi berjejer, minum beberapa natty boh, & dinyalakan dengan Nenek Madden! #theinlaws #MaddenSummerJam ����������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicole Richie (@nicolerichie) pada

Selain crabbing dan mendapatkan “dinyalakan dengan Nenek Madden,” Joel dan Nicole telah merangkumi tarikan pelancong tempatan. Pasangan ini menangkap permainan Nationals di D.C (dan mendokumentasikannya dengan selfie comel, tentu saja), dan juga mengambil masa untuk berpose di depan Monumen Washington.

❤️⚾️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Joel Madden (@joelmadden) pada

Saya selalu memikirkan diri saya sebagai Spice Ginger, tetapi malam tadi saya pergi ke permainan Nationals & sekarang saya berfikir getaran musim panas saya mungkin campuran Halia / Sporty … pemikiran?

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nicole Richie (@nicolerichie) pada

Percutian musim panas kembali ke rumah ❤️����

Satu jawatan yang dikongsi oleh Joel Madden (@joelmadden) pada

BERKAITAN: 14 Cara Nicole Richie dan Joel Madden Membuat Kami Percaya Cinta lagi

Kami tidak pernah menyangka kami akan tunduk menggunakan hashtag ini, tapi kami mesti mengatakan Joel dan Nicole #TouristGoals.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 50 =

map