Nikki Reed dan Ian Somerhalder Pergi ke Tarikh Makan Siang Pra-Bayi yang Paling Menyenangkan

Terdapat banyak pasangan comel di Hollywood, tetapi Nikki Reed dan Ian Somerhalder boleh mengambil kek itu. Kes pada titik: Perjalanan paling baru di Venice. Kedua-duanya pergi makan tengah hari di celeb kegemaran Gjelina, dan Somerhalder tidak dapat membantu tetapi merendahkan isterinya yang mengandung. 

Semasa hujung petang mereka, Diari Pontianak Pelakon itu dilihat memperkenalkan ensemble abu-abu yang kasualnya dengan dompet Reed, membuktikan bahawa chivarly tidak mati. Walaupun kita tidak dapat membantu melancarkan isyarat lucu Somerhalder, kita akan kecewa jika kita tidak menyebut ibu yang bersinar. 

Reed pergi untuk melihat tarikh makan tengahari yang santai namun bergaya, memaparkan bongsu bayi yang semakin meningkat dalam jumpsuit tentera laut. Dia menyiapkan pakaian rendah dengan kasut pendek, topi berlapis lebar, dan warna gelap. Jelas sekali, dia mendapat semua perkara gaya bersalin itu. 

TK
Backgrid

VIDEO: Fesyen Bersalin Selebriti Chic

Pasangan itu mengumumkan bahawa mereka menjangkakan anak pertamanya bersama pada Mei dengan post Instagram yang menggemari. “Kepada rakan-rakan, keluarga dan seluruh dunia, dalam 38 tahun saya di dunia ini, saya tidak pernah mengalami apa-apa yang lebih berkuasa dan cantik daripada ini,” tulis Somerhalder dalam keterangan Instagram. “Saya tidak boleh memikirkan apa-apa yang lebih menarik daripada bab ini seterusnya.” 

BERKAITAN: Ian Somerhalder Tulis Nota Ulang Tahun Terbaik untuk Nikki Reed

Kepada rakan-rakan, keluarga dan seluruh dunia. Dalam 38 tahun saya di bumi ini, saya tidak pernah mengalami apa-apa yang lebih kuat dan cantik daripada ini. Saya tidak boleh berfikir apa-apa yang lebih menarik daripada bab ini seterusnya dan kami ingin anda mendengar ini dari kami terlebih dahulu. Ini telah menjadi masa yang paling istimewa dalam hidup kita dan kita mahu menyimpannya antara tiga kita selagi mungkin supaya kita dapat menikmati masa ini dengan satu sama lain dan anak kecil kita yang berkembang begitu cepat … kerana itulah yang mereka lakukan, mereka berkembang begitu cepat. Terima kasih kerana tenaga semulajadi anda. Cinta, Ian

Pos yang dikongsi oleh iansomerhalder (@iansomerhalder) pada

Kita tidak boleh menunggu momen mereka yang comel! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 8

map