Nikki Reed Perkenalkan Bayi Terlalu Pertama dengan Ian Somerhalder

Nikki Reed dan Ian Somerhalder memelihara anak pertamanya, Bodhi Soleil, yang tersembunyi dari mata awam sejak kelahirannya pada 25 Julai, tetapi pada hari Sabtu, Reed memutuskan untuk berkongsi sekilas pertama gadis kecilnya.

Aktris itu berkongsi foto dari hujung minggu yang santai, dan kaki Bodhi yang menggerunkan membuatnya menjadi bingkai. Di Instagram yang comel, kaki kosong Reed dilipat di dekat buku yang baik, sementara kakinya puteri pada anak lembunya. “Kebahagiaan adalah buku dan jari-jari kaki ini pada petang Sabtu ….” dia menulis bersama foto itu.

Kebahagiaan adalah buku dan jari kaki ini pada petang Sabtu…

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nikki Reed (@nikkireed) pada

Pasangan itu berjaya mengekalkan kehamilan mereka di bawah bungkus sehingga hanya dua bulan sebelum Reed melahirkan. Mereka mengumumkan berita gembira di Instagram bersama gambar Somerhalder yang mencium perutnya yang hamil.

Kepada rakan-rakan, keluarga dan seluruh dunia. Dalam 38 tahun saya di bumi ini, saya tidak pernah mengalami apa-apa yang lebih kuat dan cantik daripada ini. Saya tidak boleh berfikir apa-apa yang lebih menarik daripada bab ini seterusnya dan kami ingin anda mendengar ini dari kami terlebih dahulu. Ini telah menjadi masa yang paling istimewa dalam hidup kita dan kita mahu menyimpannya antara tiga kita selagi mungkin supaya kita dapat menikmati masa ini dengan satu sama lain dan anak kecil kita yang berkembang begitu cepat … kerana itulah yang mereka lakukan, mereka berkembang begitu cepat. Terima kasih kerana tenaga semulajadi anda. Cinta, Ian

Pos yang dikongsi oleh iansomerhalder (@iansomerhalder) pada

“Kepada rakan-rakan, keluarga dan seluruh dunia, dalam 38 tahun saya di bumi ini, saya tidak pernah mengalami apa-apa yang lebih berkuasa dan cantik daripada ini,” tulis Somerhalder dalam jawatan Instagram yang mendedahkan kehamilan. “Saya tidak boleh memikirkan apa-apa yang lebih menarik daripada bab ini dan kami mahu anda mendengar ini dari kami terlebih dahulu.”

2017 kau berubah saya selama-lamanya. Anda membuat saya memahami apa yang dimaksudkan sebagai manusia. Anda membuat saya seorang ibu. Anda menjadikan saya seorang yang beriman sejati dengan cinta yang saya hanya bermimpi … �� cred @iansomerhalder

Satu jawatan yang dikongsi oleh Nikki Reed (@nikkireed) pada

BERKAITAN: Nikki Reed dan Dell Mencipta Barangan Barang Kemas Dibuat dari Bahagian Komputer Dikitar Semula

“Ini adalah masa yang paling istimewa dalam hidup kita dan kami ingin memastikannya antara kami berdua selagi mungkin supaya kami dapat menikmati masa ini antara satu sama lain dan anak kecil kami yang berkembang dengan pesat … kerana itu apa yang mereka lakukan, mereka berkembang begitu cepat, “tulisnya. “Terima kasih atas tenaga semulajadi anda. Cinta, Ian.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map