Nina Dobrev Menyerang Pose Sexy dalam Set Pencocokan di Anugerah Pilihan Remaja

Tidak pernah ada yang mengecewakan dalam jabatan gaya, Nina Dobrev mengalahkan kami sekali lagi pada Anugerah Pilihan Remaja 2014 malam tadi. Pelakon yang membawa pulang papan selancar untuk Pelakon Pilihan TV dalam Sci-Fi / Fantasy untuk peranannya Diari Pontianak– Diperkenalkan dalam satu tren musim panas yang paling hangat, satu set sepadan. Kombinasi topi dan seluar pendek Dobrev’s Vionnet ditutupi dengan cat cetak warna yang terdiri daripada emas berwarna biru, berkilauan, dan bubblegum merah jambu yang bertenaga. Dia menampakkan pandangan yang mengagumkan dengan sepasang pam suede Kurt Geiger yang bertenaga dan sebuah kancing logam Michael Kors.

Bukan sahaja pakaian Dobrev sebagai pemenang, tetapi rambut dan soleknya juga terkejut. Bintang itu menonjolkan mata coklatnya dengan pelapik gelap, menutupi poutnya dalam warna bibir bogel, dan menyapu gelangnya yang panjang ke dalam twist over-one-bahu. Gaya yang menyerupai tali adalah pendekatan baru untuk mengetuk sisi kegemaran selebriti, dan kami menyukai gaya baru yang diminati oleh gaya popularnya. Apa yang hebat!

Lihat semua permaidani merah yang terbaik kelihatan dari Anugerah Pilihan Remaja 2014 di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 81 = 83

map