North West Adalah Big Sister yang paling mengagumkan di pancuran Bayi Kim Kardashian

Mandi kanak-kanak Kim Kardashian Barat pada awal November untuknya dan anak ketiga Kanye West melalui pengganti tidak ada kekurangan di atas. Para tetamu termasuk Chrissy Teigen, Larsa Pippen, dan seluruh klan Kardashian-Jenner, dan ibu yang bangga dua orang yang bergembira mengubahnya menjadi rumah L.A. menjadi hutan bunga ceri cantik.

Pancuran mandi bayi Kim semalam! #kimkardashian #khloekardashian #krisjenner

Jawatan yang dikongsi oleh KuwtKardashians dan Jenners (@kuwtkjen) pada

Mandi Bayi # 3 ���� #kimkardashian

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian Snapchats �� (@kimksnapchats) pada

Dan sementara Kim berkongsi banyak rakaman dari hari besar, kami tidak dapat melihat bagaimana North West berusia 4 tahun berpakaian untuk majlis itu-sehingga kini. Pada hari Isnin, Kim mengambil ke Instagram untuk berkongsi foto cutest anak perempuannya pada hari besar. Di dalamnya, dia memakai tema di dalam pakaian flora yang lembut dan sepadan dengan slaid kabur.

“Anak bunga ceri kecil saya,” tulis Kardashian sebagai tajuk.

Bayi ceri kecil saya berbunga

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

Jadi bolehkah kita mengharapkan sedikit Utara untuk dipam untuk kakaknya? Satu perkara yang pasti: dia mahu bermain dengan mainannya. Semasa temu duga pada The Ellen DeGeneres Show, Kim bukan sahaja mendedahkan seks bayinya, tetapi juga bahawa North teruja.

BERKAITAN: Siapa Akan Main Kim Kardashian dalam Filem, Menurut Kim Kardashian

“Orang membawa mainan dan hadiah dan [Utara] membukanya semuanya keesokan harinya,” jelas Kardashian West. “Dan dia pergi, ‘Ibu, sejak Baby Sister tidak di sini, saya fikir saya perlu semua mainannya di dalam bilik saya dan bermain dengan mereka dan pastikan mereka semua OK untuk Sister Bayi.'”

Kita perlu menunggu untuk melihat apa yang difikirkan oleh Saint West.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map