North West and Reign Disick Are Adorable dalam Kountdown Krismas Kardashian

Pada hari ketiga Krismas, Kim Kardashian West memberikan kepada anda … gambar-gambar cantik North West dan Reign Disick!

Dalam apa yang boleh menjadi tradisi bercuti baru, Kim Kardashian telah melepaskan satu gambar seorang ahli keluarga setiap hari dalam undur “25 Hari Krismas” nya. Satu hari pertama, ia adalah imej yang menggemari Saint West yang berdiri di antara hadiah-kertas yang dibungkus kertas berwarna coklat, dan dua hari yang akan datang juga memaparkan kanak-kanak lucu yang lucu!

Pada hari Sabtu, a.k.a. Hari 2 Kardashian Krismas, potret Northwest yang berusia 4 tahun dilepaskan, dan ia sama-sama sekali seperti yang anda harapkan. Dalam imej, sedikit Utara sedang menoleh pada apa yang kelihatannya ibunya, membiarkan rambutnya yang panjang dan keriting jatuh ke belakang. Di sisi lain pic adalah satu set abs abs-Kourtney, adalah anda?

Kemudian, pada hari Ahad, ia adalah gambar anak lelaki Kourtney Kardashian yang berusia 2 tahun, Reign, yang rambut pirang panjangnya jatuh manis di wajahnya.

Dari rupa perkara, semua imej ini akan disusun bersama untuk membentuk kad Krismas Kardashian tahun ini. Secara semulajadi, ini peminat berfikir Kylie Jenner dan Khloé Kardashian akan mengumumkan kehamilan mereka dalam potret mereka, yang akan menjadi super manis.

Walau bagaimanapun, kami mungkin perlu menunggu 20 hari lagi untuk mengetahui-anda tahu mereka akan menyimpan imej-imej tersebut untuk yang terakhir!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

18 − = 15

map