North West Telah Sebutkan Nama untuk Sister Bayi Her

Kim Kardashian dan suaminya, Kanye West, menjangkakan anak ketiga mereka melalui pengganti pada bulan Januari, dan, dengan kurang daripada dua bulan untuk bersiap untuk bayi, pasangan itu masih belum memutuskan nama. Walau bagaimanapun, mereka tidak perlu bimbang kerana North West berusia 4 tahun mempunyai moniker yang sempurna. 

Semasa penampilan The Ellen DeGeneres Show, Akhirnya Kim mengesahkan bahawa dia mempunyai seorang gadis, dengan North memanggil bundle kegembiraan baru, “Sister Bayi,” untuk beberapa waktu. Dan, untuk membuat bayi yang belum lahir kelihatan lebih nyata kepada anak kecil, Kim memutuskan untuk membuang tubuhnya dengan mandi bayi. 

“Orang membawa mainan dan hadiah dan [Utara] membukanya semuanya keesokan harinya,” jelas Kardashian West. “Dan dia pergi, ‘Ibu, sejak Sister Baby tidak ada di sini, saya fikir saya perlu semua mainannya di dalam bilik saya dan bermain dengan mereka dan pastikan mereka semua baik-baik saja untuk Sister Bayi.”

Walaupun nama panggilan “Baby Sister” adalah comel, North mempunyai pemikiran yang lebih tinggi dalam fikiran. “Dia mempunyai mainan, llama,” Menjaga dengan Kardashians kata bintang. “Dia menamakannya Star West. Dia namakan segala-galanya Star West. “Nama itu kelihatan betul-betul di lorong Kimye, tetapi mogul realiti tidak begitu berminat dengan idea itu. “Saya tidak bergetar dengannya,” katanya. 

Walaupun, Kim dan Kanye tidak mempunyai nama yang ditetapkan dalam batu, kami yakin ia akan sama seperti Utara dan Saint. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map