Of Course Gwen Stefani Wears Fishnet Tights to Sunday Service

Biarkan ia ke rockstar untuk membuat pakaian ketat yang sesuai untuk gereja.

Gwen Stefani dilihat menghadiri khidmat di Los Angeles pada hari Ahad, dan ensembelinya hitam sangat berbeza dari apa yang kita fikirkan akan dikenakan untuk acara tertentu itu-tetapi dia kelihatan menakjubkan walaupun.

Untuk pergerakan itu, penyanyi “Digunakan untuk Cinta Anda” memakai gaun hitam yang dihias dengan busur dan ia dihiasi dengan jaket hitam yang sepadan. Tetapi aksesorinya adalah apa yang benar-benar menarik perhatian kita. Dia berpasangan dengan LBD dengan topi newsboy yang bergaya, beg tangan kulit bersulam berwarna, menyelaraskan pakaian ketiak ikan, dan kasut kulit hitam yang tinggi. Pemain berusia 47 tahun itu melantunkan tanda tangannya yang berwarna merah cerah tetapi sebaliknya menyimpan makeupnya untuk sekurang-kurangnya.

VIDEO: Momen Instagram Terbaik Gwen Stefani

 

Stefani juga membuat acara itu sebagai urusan keluarga. Ketiga anaknya-anak lelaki, Kingston, 10, Zuma, 8, dan Apollo, 2-bersama-sama untuk lawatan.

BERKAITAN: Selebriti dalam Pakaian Terbaik Ahad mereka

Lihat lebih banyak selebriti yang memakai hari Minggu mereka dengan baik dengan mengklik melalui galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map