Of Course Khloé Kardashian’s Favorite Thing of 2017 Has Everything to Do With Kids

Pada akhir tahun ini, sering kali menjadi masa refleksi, dan Khloé Kardashian Luangkan masa untuk berbuat demikian ketika dia merasakan pada detik kegemarannya pada tahun 2017.

“Wow, 2017. Saya boleh jujur ​​mengatakan ini adalah salah satu tahun terbaik dalam hidup saya,” dia menulis dalam jawatan pada aplikasinya. “Begitu banyak perkara yang luar biasa berlaku dan banyak kenangan baik yang saya akan bertahan selama-lamanya.“Walaupun dia tidak menyatakan kehamilannya sebagai salah seorang daripada mereka (dia masih belum dapat menangani berita itu secara langsung) Menjaga Dengan Kardashians bintang mengatakan salah satu perkara kegemarannya untuk dilakukan pada tahun ini adalah untuk menghabiskan masa bersama keponakan dan keponakannya.

Saya sangat bernasib baik kerana mempunyai banyak anak-anak yang luar biasa dalam keluarga saya !, “dia meneruskan. “Saya terobsesi dengan Mason, P, Utara, Kerajaan, Saint dan Dream. Saya suka menggantung mereka sebanyak mungkin. “Dan ada lebih banyak lagi cara. Selain dari bayi Khloe, Kim Kardashian menjangkakan bayi melalui pengganti dan Kylie Jenner ditetapkan untuk melahirkan tahun depan juga (dia tidak mengalamatkan berita kehamilannya sama ada).

Anak-anak mengetepikan, Khloé mempunyai beberapa saat kegemaran lain tahun ini, dengan pesta ulang tahun bertemakan emas yang dilemparkannya untuk teman lelakinya Tristan Thompson, dan pesta kejutan yang disatukannya untuknya sebagai dua bahagian atas senarainya.

BERKAITAN: Hamil Khloé Kardashian Mempunyai Cara Baru untuk Penyamaran Bayi Bayinya

“Pada bulan Mac, saya melemparkan Tristan sebuah pesta ulang tahun bertema emas di rumah di Cleveland dan ia sangat menyeronokkan !,” tulis Kardashian. “Saya masih bermimpi tentang donat emas, LOL.”

The mogul Amerika yang baik seolah-olah masih bersuara atas bash sendiri, berkata, “Saya tidak tahu bagaimana dia melakukannya, tetapi Tristan menarik parti hari jadi yang paling hebat untuk saya pada bulan Jun,” tulisnya. “Saya terperanjat! Ia adalah malam yang menyeronokkan, dikelilingi oleh semua orang yang saya sayangi. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map