Of Course Olivia Palermo Menemukan Cara Baru untuk Mengikat Selendang

Olivia Palermo nampaknya selalu menjadi satu langkah di hadapan lengkung fesyen. Jadi, benar-benar tidak menghairankan bahawa penyusun gaya kegemaran kami menemui cara yang lebih baru daripada kaedah double wrap-and-knot standard untuk mengikat selendangnya.

Sepanjang hujung minggu, Palermo melimpahi sejuk musim gugur dan mengambil Encik Butler keluar untuk berjalan-jalan di sebuah kasut besar kasut berlapis atas atas coklat karamel dan apa yang kelihatan seperti legging hitam yang dia pasangkan dengan suede hitam paha tinggi Stuart Weitzman “5050” but . Untuk penebatan tambahan, dia merawat selendang kotak-kotak beraneka bulu seperti selendang, membalutnya di kedua-dua bahu dan mengikatnya di tengah.

BERKAITAN: Berani Dingin dengan Selendang Coziest (dan Prettiest) untuk Kejatuhan

Ini bukanlah contoh pertama cara ceteknya yang segar dan eksperimen. Semasa Minggu Fesyen London, dia mengambil inspirasi dari landasan Burberry Prorsum musim gugur / musim sejuk 2014 dan meninggalkan cetakan Burberry chiffon panjang dan longgarnya, mengikatnya untuk mengamankannya di tempatnya.

Kami mempunyai kira-kira empat bulan cuaca sejuk di hadapan kami, dan kami berharap (menjangkakan, sememangnya) untuk lebih banyak teknik penjahit yang diluluskan Palermo. Sementara itu, tambah minat pada penampilan anda yang sudah jatuh dan bungkus dengan selendang, gaya selendang. Itu bungkus!

PHOTOS: Olivia Palermo’s Best Style Moments, On and Off the Carpet Red

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map