Of Course Taylor Swift Is Going to Be in the Movie Versi Kucing

Sedia untuk memulakan hari Jumaat anda dengan beberapa berita terkini? (Sila maafkan kami untuk pun.)

Ia telah disahkan Kucing Musical Broadway sedang dibuat menjadi filem penuh, dan pelakonnya adalah sebagai senarai A kerana ia dapat. Menurut Pelbagai, penyesuaian lagu hit Andrew Lloyd Webber akan membintangi Jennifer Hudson, Taylor Swift (sesuai, diberikan cinta kucingnya yang banyak didokumentasikan), Ian McKellen, dan James Corden. Bolehkah kita membeli tiket lagi? 

Taylor Swift / Jennifer Hudson
Getty (2)

Kucing adalah salah satu rancangan Broadway yang paling berjaya, dan ia merupakan pertunjukan yang paling lama keempat dalam sejarah Broadway (berikut Phantom of the Opera, Chicago, dan Raja singa). Weber menyesuaikannya dari salah satu daripada T.S. Buku Eliot puisi kanak-kanak, dan mencipta watak-watak kucing yang tidak dapat dilupakan seperti Grizabella, kucing di atas nasibnya, dan Ulangan Lama, kucing purba dihormati oleh manusia bahkan. 

Setakat ini, kita hanya tahu tentang peranan Hudson, dan yang lain masih tersendiri. Pemenang Oscar Gadis impian pelakon dan penyanyi disusun untuk memainkan Grizabella, yang menyanyikan lagu “Memori” yang paling terkenal dalam muzik. 

Kucing #Jellicle keluar malam ini. ������ #CatsBroadway

Jawatan yang dikongsi oleh CATS di Broadway (@catsbroadway) pada

BERKAITAN: Muzik Princess Diana Terlibat untuk Broadway 

Berita itu menjadikannya satu minggu terutama Broadway, kerana pada hari yang sama bahawa Kucing berita telah diumumkan kepada dunia, Tarikh akhir mendedahkan muzik Jonathan Larson Tandakan, Tanda … Boom! juga akan dijadikan filem, dengan Hamiltonmengarahkan Lin-Manuel Miranda.

Bukan minggu yang buruk untuk menjadi kanak-kanak teater.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + = 12

map